babysmommmm 09Tugba_0909 ekim sonu Kasım başı gibi doğum görünüyor da bakalım sabırla bekliyoruz kızımızı 🥰🤗
minikturtam1 09Tugba_0909 benimde kasım sonu aralik bası gözüküyor. Tam 30 haftalik olduk. İcimdeki ses erken gelcek bebiş diyor 😁
Tgb7 babysmommmm Benimde öylee 33+6 uygulamaya göre ama doktor 2 hafta önde gidiyor diyo başından beri Ekim sonu kasım başı bakalım hayırlısı :)
Gulsumyaman Benimde Ekimin son haftası Kasım ın ilk haftası arası görünüyor simdilik zaman azaldı heyecan başladı 😊
09Tugba_0909 Gulsumyaman valla ben hergun şafak sayar gibi gün sayıyorum benim için zaman hiç geçmiyor gibi 😂
Burcu414141 09Tugba_0909 bende de başladı 44 kiloydum öğrendiğimde 5 haftalıktı şuan 65 im çok fazla kilo aldım ben erken başladım hemde doğumdan sonra tedaviye başlıcam kısmetse 😊
Prensinbenim 09Tugba_0909 benim baya çatlaklarım oldu ilk günler çok sıkıntı ediyordum aynanın karşısına geçip geçip of of diyordum ama şimdi hiç sorun etmiyorum oğlum sağlıkla gelsin de varsın vücut hepsi çatlasın 😢😢
babysmommmm OksijenliSu Yaa 🥰🥰Bize doktor 9 Kasım dedi ilk doğumum olacak. Ama daha erken olur gibi hissediyorum. Size gün verdi mi ☺️
1169gulpolat minikturtam1 aynıyız rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin benim kızım olucak inşallah
zeynepikra_61 09Tugba_0909 Kasım 21 tahmini tarih ama erken doğum riskimiz var daha da erken olabilir 🤷🏻♀️
Aysecik96 Camburnu61- benim de tahmini doktora göre 14 kasım görünüyor da bende pek sanmıyorum o tarihi bulacagını😬
UyanHatice Camburnu61- benimde Kasım 15 dediler nasip bakalım ne zman alicaz kucağımıza sağlıkla gelsinler 😊