Gamzebzk06 Kızlar 15 +2 haftalık hamileyim doktor 18. Haftada detaylı ultrasona girebilirsin dedi sizce erken mi haftası pek anlayamadım da
Cansugomur Gamzebzk06 18 24 arası yapılıyor ama Gene sen 20 .haftada falan yaptirabilirsin daha gelişmiş olur bebiş
Ceyfer Gamzebzk06 benim doktorum en net 22 haftada hersey gorunur bebek daha buyur daha iyi dedi 22. Haftada onerdi canim.
deletedmom6295 Gamzebzk06 20 den çnce yaptırmayın bebek ne kadar büyürse o kadar rahat bakılır. ben 22. haftada gittim
Cansugomur Gamzebzk06 ahahahhaa bende oyleydim valla anlıyorum seni gormek istiyorsan girebilirsin tabi ama bebeğin kalbinde bişey varsa Allah korusun ki o haftada farkedemiyolar
deletedmom6295 Gamzebzk06 çünkü 18. haftada toplasan 200-250 gram oluyır bebek çok küçük oluyır 22 de ancak 500-600 gramı buluyor ☺️
Gamzebzk06 deletedmom6295 doktor neden. Öyle dedi acaba şimdi de aklım karıştı doktorumu değiştirsem :(
cito83 Gamzebzk06 18 çok erken ben 23 te gittim arkadaşım 20. haftada girdi bugün sonuçları cerrahpaşanın profösörüne götürdü demiş neden erken girdin 22 ye kadar dayan bence organlar belli olsun iyice
deletedmom6295 Gamzebzk06 17 de dörtlü tarama yaptırmıştım benim doktor o zaman söylemişti 20 den sonra git diye iyi ki de öyle gitmişim
Swraksya 20.haftanın ilk günü gittim çoğu yerini gördü ama kalbini net göremedi Bi de ters duruyordu bu yüzden 22 de tekrar gitcem bence acele etmeyin doktor bile dedi erken gelmişsin en ideali 22.hafta diye.. Size tavsiyem olsun..