• Gebelik
  • Kızlar 15.haftadan sonra cinsiyet değişen varmı 🙈

Zynppp4 aynen bendeki gözüken şey bacak videosunu izlerken gördüm

Faness asko senin cinsiyet değişmez bana kalırsa ama netlesince sen yinede bana haber ver inşallah gönlünce olur bekide meraklandirdin😁

Nutelllaa niye değişmez kız mı diyosun 🤣 babasıda kız istiyor normalde ama hayır erkek diyo ben kıza alıştım o hayır erkek diyor

Nutelllaa 12+6 da gittik bacak arasını biz görmedik nuba göre kız dedi bak bacak arası boş dedi sonra bebek çok az hareket etti ben o arada kabarıklık gördüm oda bebeğinki etli dedi sonra biz ikna olmayınca böyle 3 çizgi gördüm dedi ama onu biz görmedik

Faness vala benimde tüm belirtilerim kızdı kesin kızım olucak diyordum ama oğlum olucak 😃

Asliormanci işte bu yüzden bende emin olamıyorum aytintiliyi bekliyorum hayırlısı olsun diyelim ☺️

bir yıl sonra

Meryem55 ilk hamileliğimde 11 haftalıkken erkek dedi 4 doktor gezdik(eşim kız istiyordu) değişmedi zaten erkek daha çabuk belli oluyormuş, şimdide 13te aynı dokturum kız ama yinede alışveriş yapma 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi . Doktorum çok tecrübeli oğlumdada sadece organ bakarak söylememişti kemik yapısı, kese şekli vs vs hepsini dikkate alıp söylemişti şimdi de öyle yaptı ama kızda değişim daha fazla olduğu için riske atmak istemedi sanırım inşallah bizimkisi değişmez☺️ sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun 🤍 bu arada rüyasını gördüyseniz o şaşmıyor pek🙈