Vala kızlar ben 13 haftalığa yeni girmiştim erkek dedi doktor kesin olarak mı dedim evet dedi ama ben kız istiyordum hsyırlısı bakalım☺️
Kızlar 15.haftadan sonra cinsiyet değişen varmı 🙈
Flyderndkk öğrenebildinizmi cinsiyet
Meryem55 siz öğrenebildiniz mi cinsiyeti
obiranneci 16da da kız dedi. Pazartesi tekrar kontrolüm var :)
Meryem55 Bana 14+4 de kız dedi bacak arası boş pipi falan göremiyorum dedi 17+4 de kesin erkek olduğunu öğrendim
Flyderndkk bacak arasını gösterip mi söyledi peki
obiranneci yani bebeği inceledi genel olarak. En sonda ben hala kız mı dedim kız dedi.
obiranneci henüz detaylıya gitmedim girince net ogrenicem şuan için kız diyor ama ben aytintiliyi bekliyorum 🙈
Meryem55 merak ettim 🥰 gönlünüzce olsun inşallah 🤍
- Düzenlendi
Meryem55 ay seeen bensin🤭 Bende erkek hissediyorum ve tüm belirtilerimde erkek kocamla rüyamızda erkek görüyoruz. 13+3 ve 14+1 de kız olabilir kesin bişey diyemem dedi 2 doktor bende usg videosu çekiyorum yavaşlata yavaşlata bakıyorum bişeyler görüyorum ama kafam karışık 🙃
inci_tanesi bitane senin şokundan alabilir miyim lütfen ahahahahaha bende oğluş istiyordum ama doktor kız olabilir dedi tabiki kızımda olsa sevinirim ama tüm belirtilerim erkek ve rüyalarımda gördüm oğlumu özledim şuan ahahahahahahhaha
Faness bende ayni durumdaym detayliyi bekliyorum artik son umut :/ sizin ilk gebeliginizmi
- Düzenlendi
Zehraekrem eveet ilk.Bi kimyasalım olmuştu gebeliğimden 3 ay önce
Faness Allah gönlüne göre versin canim 🤲
Zehraekrem aminnn seninde 😘 Sen kaç haftalıkken gittin
Meryem55 ben 14.hafta da bana erkek dendi bir daha değişmedi 🤗
Meryem55 alışveriş için daha erken zaten kuzum detaylıyı bekle bence