• Gebelik
  • Kızlar 15.haftadan sonra cinsiyet değişen varmı 🙈

Vala kızlar ben 13 haftalığa yeni girmiştim erkek dedi doktor kesin olarak mı dedim evet dedi ama ben kız istiyordum hsyırlısı bakalım☺️

19 gün sonra

Meryem55 Bana 14+4 de kız dedi bacak arası boş pipi falan göremiyorum dedi 17+4 de kesin erkek olduğunu öğrendim

obiranneci yani bebeği inceledi genel olarak. En sonda ben hala kız mı dedim kız dedi.

obiranneci henüz detaylıya gitmedim girince net ogrenicem şuan için kız diyor ama ben aytintiliyi bekliyorum 🙈

Meryem55 ay seeen bensin🤭 Bende erkek hissediyorum ve tüm belirtilerimde erkek kocamla rüyamızda erkek görüyoruz. 13+3 ve 14+1 de kız olabilir kesin bişey diyemem dedi 2 doktor bende usg videosu çekiyorum yavaşlata yavaşlata bakıyorum bişeyler görüyorum ama kafam karışık 🙃
      R3r2l.png
      R3wEP.png

@inci_tanesi

inci_tanesi bitane senin şokundan alabilir miyim lütfen ahahahahaha bende oğluş istiyordum ama doktor kız olabilir dedi tabiki kızımda olsa sevinirim ama tüm belirtilerim erkek ve rüyalarımda gördüm oğlumu özledim şuan ahahahahahahhaha

Faness bende ayni durumdaym detayliyi bekliyorum artik son umut :/ sizin ilk gebeliginizmi

Meryem55 11. Haftada öğrendik cinsiyetini 18 iz halada aynı 😂