• Gebelik
  • Kızlar 15.haftadan sonra cinsiyet değişen varmı 🙈

Meryem55

Kesin söylediyse değişmez diye düşünüyorum canım
Yani deneyimlediğime göre söylüyorum tabiki ama yinede detaylıyı bekle derim çnkü bende bilmeme rağmen bekledim cinsiyetli şeyler değil unisex şeyler aldım yinede 🙏🏻

Meryem55 valla bende merakla bir hafta sonrayı bekliyorum. 13 haftalıkken kız dedi. 16da değişecek mi bakalım 😊

Meryem55 Bence kesinlikte detaylı ultrasonu bekleyin ben orda erkek olduğunu öğrendim almıştım bi kaç parça 🥲

Meryem55 ilk gebeliğimde doktorum 12 haftalık erkek dedi bende erkek hissediyordum 15 haftalık kesin erkek dedi 20 haftalık kız dedi ben şok tabii sonra almanyadan türkiye geldim dört tane özel doktorda 4 boyutlu çektirdim hepsi kız dedi zor inandım doğuma kadar oğlum dedm🤣🤣♥️

Cvkhll işte böyle olan çok duyuyorum oyuzden beklicem birazdaha sanırım

Meed bencede zor olmuştur tabi inanmanızz☺️ artık okadar duyuyorum ki bu tarz şeyler bende emin olamıyorum şuan 🙈

Vala kızlar ben 13 haftalığa yeni girmiştim erkek dedi doktor kesin olarak mı dedim evet dedi ama ben kız istiyordum hsyırlısı bakalım☺️

19 gün sonra

Meryem55 Bana 14+4 de kız dedi bacak arası boş pipi falan göremiyorum dedi 17+4 de kesin erkek olduğunu öğrendim