Kaderyas0327 Kaçıncı hafta da nts ye bağlıyorlar ya da bir sorun olduğunda mı bağlıyorlar bilgim yokta bilgilendirirmisiniz hiç nts ye girmedim 34+6 haftamdayım 💙
Mayisgelini Kaderyas0327 bizde 34+5 olduk haala hiç girmedim bir hafta sonra kontrolüm uz var bakalım baglicaklar mi
Melisahsendursun Kaderyas0327 nstye genelde 32 33 haftadan sonra baglaniyorsun doktorun istiyor sanci vs bisey varmi diye ben 32 haftadan sonra baglandim her hafta gidip
Mutlulugum Evet acile gittiginde kesin bagliyorlar. Ve dogum doktorunuza agrim var falan diyincede bagliyorlar. Eger agriniz sikayetiniz varsa bu haftalarda sizide baglarlar canim.
Mutlulugum Kaderyas0327 Neden istiyosunki? Onda sadece sancilara bakiliyor. Eger rahatsizligin veya agrin olursa sancilar orada cikiyor. Oyle ozel bir sey degil yani.
Kaderyas0327 Mutlulugum evet bel ağrım oldu acile gittim geçenlerde hiç birşey yapmadılar sadece ağrı kesici serum takıldı sonra eve gönderildi o yüzden soruyorum yani
Mutlulugum Kaderyas0327 Allah allah ya, bel agrisi icin serum mu takilir.🙄 Tam tersi, ilacsiz agrin varsa sancilari kontrol etmek amaci ntsiye baglamaliydi. Orada hem bebegi, hemde seni dinliyorlar.
Hafizeipek Bazı yerlerde nts bazı yerlerde nst yazıyor açılımı Non Stres Testi yani NST değil mi ? Yoksa ikisi ayrı şey mi ?
Kaderyas0327 Mutlulugum yok işte şikayetim olduğu halde fazla ilgilenmediler iki serum bağlandı ağrı kesici varmış içinde serum bitti geri gönderdiler hepsi bu bide özel hastane boşuna para veriyoruz heral de
Kaderyas0327 Melisahsendursun siz istemeden kontrol amaçlı mı bağladılar yani siz dile getirmediniz değil mi ?
Melisahsendursun Kaderyas0327 yok canim doktor dedi son adet tarihin ney dedi söyledim nst çekelim bi dedi okadar
Mutlulugum Kendi doktoruna soyle bunu canim. Normalde baglamalari lazim degilmi falan diye sor. Beni 30 haftamda baglamislardi kabuzluk sikayetim vardi. Daha sonra 32 de de bagladilar sirt agrimdan. Ama oyle serum falan takilmadi hic