[silindi] Irem34_52 devlet hiç söylemiyor 17-18 ve üzeri gel diyor öğrensek hayırlısyla hazırlıklara başlarız yavaş yavaş 🤭
[silindi] Irem34_52 değil mi gördüğüm an bana da öyşe gelmişti sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻 annemle konştum komşunun kızana 8 ay boyunca erkek demişler 9 ayın bu kız mış ya 🤣 kıyafet yerine artık içlik çorap alacam herhalde ya 🥴
Mariam1 Kizlar boyile fotoğraf da cinsiyet belirleme zor ben de ilk 10haftada soyileriz dedider ama gitigimde erken dedi 16haftada net görüntü aldık ve erkek ilk başlarda bende kız sanmıştım
Irem34_52 Mariam1 bende hic erken bisey demediko doktorm tahminde bbile.bulunmuyo net goremeden bakalim 18 haftamda gitcem ozaman olsa bari 🤭
Irem34_52 [silindi] ögrendim ben çok sükür bi kizım olckmis cok mutluyum kızlar Allah sizede nasip etsin gonlunuzdekini insallah 🥰
[silindi] Irem34_52 bende dün öğrendim kızım oluyor 😄🌸 yaaa senin adına da çok sevindim canım benim çok mutlu oldum şuan gelsin cimcime hanımlar
Irem34_52 [silindi] aaa senindemi kız çok mutlu oldum inşallah sag salim alirız kucagımıza seninde bir oglun vardi dimi
Irem34_52 [silindi] he anladim cnm hayirli olsun ya kız evlat başka diyolar ins yasarız o duyguyu sag salim
[silindi] Irem34_52 amin canım benim seninde sağ tarafında mı benim soldaydı sağa doğru kaymış orda oynuyordu 🥹
Irem34_52 [silindi] soldaydı ama suan gobegimin altında hissediyorum artik yavaştan ikinci gebelik oldğu icin sanırım 🥰