Bebek_anne1995 Eylulun_annesiii ben o soyledıgınız cınsıyet ogrenmeye yolladım kadın bana yuzde seksenı erkek dedı her ne kadar doğruysa☺️
Eylulun_annesiii Bebek_anne1995 valla baya story atıyor herkes sonra dönüş yapıyor evet kız evet erkek doğru bildiniz diye. Banada kız %80 dedi doktorum da tahminen kız ama 15.haftayı beklicez dedi. Bakalım artık ☺️
[silindi] Irem34_52 özele gidiyorum bizim çocuklar çok nazlı ya artık doğunca mı görcez ne yapacaz ya 🥰
Irem34_52 [silindi] ikimz kalmisisz ögrenemeyen 1 ay beklemektense bide devletemi gitsem ama onlarda soylemiyomus 20sine kadar nasıl beklicem.bilmiyorum 😶
[silindi] Irem34_52 devlet hiç söylemiyor 17-18 ve üzeri gel diyor öğrensek hayırlısyla hazırlıklara başlarız yavaş yavaş 🤭
Misketlimonum Irem34_52 özelde 10 gün içerisinde gidersen kontrol olduğu için ücret alınmıyor diye biliyorum
Bebek_anne1995 Eylulun_annesiii banada doktorum kız dedı kıza benzıyor dedı ama pek emınde degılım o kadına yoladım kadında yuzde seksenı erkek dedı bakalım hayırlısı Rabbım herkesın gonlundekını hayırlı eylesın ınsallah🤲🏻
Eylulun_annesiii Bebek_anne1995 aaaa öyle mi? Daha çok merak ettim şimdi. Öğrenince mutlaka yazar mısın banada :) sağlıkla gelsinler tabi önemli olan o ama kadın erkek demiş doktor kız hangisi doğru dedi bakalım ☺️