Minnacksevdack Mervestark doktor kontrolünden eve geldim. O gün yarım saat , bir sonraki gün 1 saatten fazla yürüdüm. Merdiven çıktım. Son haftalarımda düzenli yediğim hurmayı yedim. O günün gecesi doğuma gittim 🙊
bits Bende 38+3 teyim ama ne sancı hissediyorum ne bişey sadece halsizlik var. Hurma yiyorum, doktorum ahududu yaprağı çayı önerdi bir kere içtim daha. Meryem ana otu yapsam erken olur mu acaba?
Mervestark bits yattıkça insanın yatası geliyor, ama hareket halinde olunca daha dinç hissediyorum ben bebek döndü mü kanalda mı eğer kanaldaysa squat ve pilates topunda zıplayın bence, Meryem ana otu hakkında bilgim yok :(
Sshr35 Bebeğim çok hareketli ama benim de sancılarım yok düzenli şekilde ama geceden beri sırt bel kasık ağrılarım var 37+6 dayız acaba gitmem gerek mi hastaneye bilemedim
Mervestark Sshr35 dayanılmayacak gibiyse gitmeyin bence. Çünkü hastanede insan stres oluyor. Bel ve sırt ağrısı bende de var pilates topunun üzerinde rahatlıyorum ama
Mervestark Eliiiiif umarım kısa sürede belirtileriniz başlar. Gerçi biz ne yaparsak yapalım bebeğe kalmış bir şey
Pcoslubiranne Mervestark ayin 3 unde nstye girdim sancim yoktu. Dogurdugumun gecesinde bebek cok hareketliydi dedim kesin bunun gelesi var.Ayin 5 inde Sabah hopp 6 bucukta bacagim kasildi kalktim suyum geldi. 35+6 da dogum yaptim.
snmhsnn Pcoslubiranne kaç kilo doğdu acaba yoğun bakımda kaldı mı emmesi nasıldı sindirimi kabızlığı nasıldı 😊
Baymehal Mervestark valla planlı doğum olmadı 38+5 de evi temizlerken eşime inattan halı kaldordım ağırdı baya gecesinde suyum geldi sabaha kadar açılma bekledik doğum gerçekleşti 😅
Baymehal Mervestark 😂😂 merdiven çıkabilirsin veya ilişkiye girmeyide tavsiye eden doktorlar var hem kolay doğum olmasını sağlıyormuş 🤗🤭
Mervestark Sshr35 gebeliğin sonlarına doğru daha sıvı geliyor akıntı kokusu yoksa ve kanlı değilse sorun yok bence
Sshr35 Mervestark Bilmiyordum teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı sancılarmı beklicem Çarşamba kontrolum 🙈
Mervestark Baymehal sanırım merdiven inmek daha faydalı okuduklarıma göre merdiveni denemedim hiç bu akşam bunları denicem 🤭
Yigitkeriminannesi Mervestark cinsel ilişki ama baya baya uyarildim eşim tarafından :)) 1 saat sonra sancılarım başladı ve nişan geldi
Kubranur11 Yigitkeriminannesi baya derken normal iliskiden fazlasi ne oldu canım ?… 3 haftadir hergun deniyoruz ama kizın gelmeye niyeti yok 🙂
Eelliiff1234 Yigitkeriminannesi bende 40+1 deyim eşimde aksi gibi grip oldu yaklaşamıyorum yanına tam zamanında ya of of 😄