23kubra23 kuzum her kadinda yumurtlama gunu her zaman farklidir ki internette yaziyo ya regliden 14 15. Gun yumurtlama olur diye o yanlis bilgi ortalama o kadar oluyo mesela benim regliden sonra 7. Gunumde bile oldu yani hamile kalma sansi hangi gun bilmen icin tedt yapman gerek. Yani doktorun demesine gore regline 1 hafta varken yumurtlaman olmus belki ilk yumurtlamn belki de 2. Yumurtlaman bunu bilemeyiz cunku oncesini gormedik bundan onceki gunlrde yumurtlaman oldu mu goremedigimiz icin bu ayi da bos gecmemek 8c8n mutlaka degerlendir kuzum. Bende 2 yildir istiyorum olmuyo simdiye kadar bi kere gebe kladim o kimyasaldi ama pes etmedim. Rabbim sabredenin yanindadir kuzum ne kadar mücaldele edersen o kadar guzel sonuçlar alırsın. Psikolik olarak evet yıpraniyoruz. Bak benim eşimin dedigi bisey vardir, her istedig8miz oluyo her istedig8miz seyi aliyoruz sağlıklıyız hic bi porblem sorun yasamiyorum sonra birden bisi oluyo neden oldu diyoruz. Mesela burdaki mantık her zaman iyi sey olurken birden kotu bisi olduğunda Rabbim bizi de hatirlaidigini düşünüyoruz. Yani tam anlatamamis olabilirim ama ne olursa olsun sabret ve mücadeleni bırakma kuzum. 🤲🤲 Rabbim suan vermiyosa nasip etmiyosa erteliyorsa daha guzelini vercektir. Cunku bunu instagram da da gördüm şöyle, “Ey cebrail bu kulumun isteğini yerine getir fakat onu biraz ertele çünkü onun sesini hep duymak istiyorum” diyor. Allah sabredeni sever kuuzm. O yuzden mücadeleni hic birakma birakma ki rabbim senin mucadeleni görsun kuzum 🤲🤲🤲