3MelekAnnesiiii mylittlebabym esimde akrep burcu🤣 birtek Allahtan korkar birde ailesine zarar gelmesinden. Baska gozunun gordugu hic biseyden korkmaz aslan parcasi🤣 gormedigindende korkmaz Allah var benim arkamda yanimda sagimda solumda o istemedikce bisey olmaz der herzaman.
begonvil16 egemomss hamile kadın😄 çocukluğumdan beri karnı büyümüş hamile kadınlardan korkarım karşısına oturamam. Sanki bir an da karın patlayacak gibi ürperirim. Hamile olmam ve 39. Haftada olmam dışında sorun yok😄 şaka bir tarafa kendimde de çok zorlandım karnıma aynada bakamıyorum.
Muk02- egemomss gece çok sık tuvalete kalkıyorum karşıma hırsız çıkacak diye ödüm kopuyor ve de bıçaklanmaktan çok korkuyorum gece gündüz nerde olursam olayım arkamdaki herkes o potansiyelde gibi arkama bakmadan yürüyemiyorum bu hale getirenlerin Allah belasını versin
OksijenliSu egemomss Bana karşı ayak uzatılmasını, terli çoraplar ve onlarla her yere basılması.. Kısacası ayak fobim var. 😅😅😅
Momandmom egemomss şu anki en baskın fobim spinalle uyuşamayıp genel anestezi verilmesi ve uyanamamak 😔🙈
Nrglesim2 egemomss aşırı derecede kedilerden korkuyorum kediden kaçarken araba çarpmişlığı var 12 yaşımdayken yüzüme atlamıştı annem zor ayırmıştı yüzümden ogunden beri çok korkarım
Pearlyyy İğne 🙈 kan verirken falan kırk takla atıyorum 😂 ve kurtçuklar meyvede kuruyemişte falan görsem çığlık kıyamet atıp kaçıyorum 🤷🏼♀️😂
btllsk Kanatlı hayvanlardan 🙈 mesela yolda kuş görsem uçmasını bekliyorum geçemiyorum evde kuş besleyen arkadaşlarımın evlerine güçlükle gidiyorum kuşu başka odalaya geçiriyorlar falan 🙈 😄
-Papatya- egemomss karanlıktan çok korkuyorum 😦. Kaynana ve görümce en büyük fobim 😂😂 Akşam ne yemek yapmalıyım fobisi 😂