Bebegimizolsun Asyabuse bitter ye aşko yarım saat öncesinden başla yemeye girmeden de bi parça ağzına al ayy inşallah görürsün
Deletedmom_51 Pnryprk %90 sa bekle derim canım benim de %90 kız dedi 12.haftada, 16.haftada kesin erkek dedi😂🤭
Pnryprk Deletedmom_51 kız dedi doktor bana da hatta cinsiyet partisi yapabilirsin dedi ya inşallah kız kalır :)) sonradan pipi mipi çıkarmasın asdffgg
gbdl2023 Bebegimizolsun valla o gün 3 paket meyve suyu 3 paket çikolata yedim 3 kere muayeneye girdim bana misin demedi 🙈🙈 baya nazlı yani 🙈
freuze Bebegimizolsun Amiin kesinlikle tek isteğim sağlıklı olmasıydı. Rabbim sağ salim zamanında kavuşutursun hepimizi inşallah 🙏🌿 Ben de çikolata yiyip gittim kontrole ama uyuyordu kontrol boyunca sıpa 😂 Neyse Allahtan görebildi doktorumuz cinsiyetini 💙
Bebegimizolsun freuze hahaha sizinkiler baya nazlı maşallah kuzum valla Bende yarım saat öncesi bitter demiştim Bayadır da böyle şekerli bişey yemiyordum birden yiyince şekerim yükseldi hatta ama gösterdi minişim değdi yani 🤣🤣🤣
Pnryprk Bebegimizolsun kız :) ve bütün sülalem kız olsun diye dua ediyordu. Bizim ailedeki ilk kız torun olacak :)
Bebegimizolsun Pnryprk ayyy aynı bizimki gibi eşimin tarafında kız hiç yok hep kız istiyorlardı çok şüküroldu
Bebegimizolsun gbdl2023 aynen öyle tek duamız yeterli sağlıklı hayırlı olsunlar da nazlı olsunlar napalım 🤣🤣