yenianneadayi_ Ben 18. Haftamda böyle kalp atışı gibi tık tık şeklinde hissetmiştim. 🥹 benim kız ve ilk hamileliğim.
melisa_dzgn61 benim ilk gebeliğim ufak ufak hissetmeye başlamıştım ama bunun bebek hareketi olabileceğini düşünmedim 18 haftamda biraz hissettim şu an 19 haftamdayım ufak ufak çırpınışlarını hissediyorum ❤️🥰
nutellaningizlitarifiyim frdclk 17. Haftada hissetmeye başladım ama sürekli değil küçük pıt pıtlar o kadar şu an 23.haftaya girdik hareket ettiğinde karnımda belli oluyor 🥰
Canan_Aras frdclk ilk bebekte hissedilmiyor. 20 haftadan sonra hissedersiniz. Benim öyle oldu. 2. Bebeğimi 16-17 hafta da hissettim.
Yesim52 frdclk ben 17.haftada ilk hareketi hissettm herkestw farklı oluyo.ama 19 gibi en geç hissedersiniz
11115 frdclk 14 haftasında hiss etdim, 18 haftada tekmeleri geldi, şimdi 24 haftada bazen hiç durmuyu, ama 24 haftasına kadar hiss etmemen normal, bende iç karın küçük olduğu için karnım çabuk çıkdı, o yüzden haraketleri de tez hiss etdim
nevauraz Limonsekeri bende 15+ dalgalanma gibi bir şey hissettim gece yattıktan sonra şimdi 16+ ama bir daha hissetmedim
SemaArin frdclk İLK GEBELİĞİM 15+2 DE KAYDIĞINI HİSSETTİM 18+5 DE VURDUĞUNU HİSSETTİM MUCİZEMİN ÇOK ŞÜKÜR 🤲