Deletedmom_51 Medo ben de 18+3’üm hiçbir şey hissetmiyorum bazen bir şeyler oluyor aama bence bebek hareketi değildir 😍
NilAda16 frdclk 16.haftada ilk hafif hafif derinlerde hissediyordum pıt pıt ama belli belirsizdi. 19.haftamda net bir şekilde hissettim. Sert atmaya başladı 😅😅
M-eng95 frdclk bende diğer kişilere göre biraz geç hissettim bir de ilk olarak çekilme gibi hissettim 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım 22 den sonra ise çok net hissettim
Baharsss [silindi] ben kiloluyum ama çok erken hissettim bence bunlarla alakası yok gebe kendine kuruntu yapmasın diye söylenilen şeyler her insan farklı olduğu gibi her anne karnındaki bebekte farklıdır
OksijenliSu frdclk İlk hamileliğimde 17.haftada hissetmiştim şimdiki bebeğimi ise 15.haftanın sonlarına doğru hissettim. Şuan 33+2′yiz.
Asliormanci OksijenliSu nasıl bi his oluyor bende 15 haftalık işk gebeliğim ama genel olarak zayıfım belim yok yani bide kilo da verdim zaten doktor yatak istirahati verdi merak ediyorum bebeğim yaşıyor mu diye bişey hissettim acaba gaz mı nasıl ayırt ederim
Ada-9788 Gebeliğim 10. Haftada hissettim ilk gebeliği olanlar erken hissetmiyormuş çok araştırdım ilk hissedince çok erken diye şok olmuştum şuan 14+4 haftalığım
Emlsri23 Ada-9788 benimde 11+3ve 3.gebeligim bazen pıt pıt olarak hissediyorum gibi geliyo ama eminde olamıyorum açıkçası hatta burda birisi demişti o haftalarda çok erken gaz dur belki diye ama gaz olsa anlardım bence yinede bilmiyorum 😄
angela4 frdclk 19.haftada hissettim ilk gebeliğim muhtemelen sizde bu haftalarda hissedersiniz endişelenmeyin🌸
Rukiye24 frdclk ben 17. Haftamda hissettim 19+6 biraz önce babasının eli karnımdaydı oda hissetti zaten çok net artık elimi koymadan da hissediyorum sürekli hareketli kızım
Kozbe İlk hamileliğim benim, 19.haftada belli belirsiz hissetmeye başladım. Şuan 20. Haftadayım sürekli tekme atıyor ❤️🥰❤️
Mavimsi_ [silindi] zayıfım yarın 18.haftam ama hala hareket hissedemedim ultrasonda kıpır kıpır ama 😅
Erbil21 18+1 günlük oğlum 🥰 sanki bugun hissediyor gibiyim yanılıyor muyum acaba Yaşıyan varmı bu haftada ❤️🥺