2prensesannesiiii Papiiii aman🤭 ikizler burcu bebesi 2 yaş sendromunda allah sana kolaylık versin😂😂😂😂😂
Papiiii 2prensesannesiiii kiz bende ikizlerim babasida ikizlerr ee sne kime diyon seninkide buyuk bir ihtimal ikizler😂😂
2prensesannesiiii Papiiii dur hesaplıcam ikizler olmaaaz😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 bu burçla yaşamak nasıl bi duygu karar vermen nasıl 🤭😂😂😂 gerçi bende aslanım ama bişey alırım eve gelince keşke diğerini alsaydım diyorum acaba yükselenim mi ikizler😂😂😂
Papiiii 2prensesannesiiii bak yani kendim ikizlerim diye demiyorum ama yani anlatildigi kadaee zoe dehil.Mayis ikizleri gayet uysal haziean ikizler daha aksi oluyor))Mesela esimde ikizler ama ben ondan uysalim o haziean ikizlerii.Yani bizkmki o kadar zor olmazz senin uygulamasa tahmini sogum tarihim ne yaziyor bana dusmuyorda gozukmuyorr.40 hafta olursa seninkide 30 mayisa duser 38 hafta olursa herhalde 10-20si araliginaa
Mehtapkz Papiiii yaaa canim benim var var var ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ cok sevindim senin adina postlarima yorumlayan arkadasim Allah’ım gonlunden geceni nasip eylesin🤲
Papiiii Mehtapkz aminn bitanem nereledersin yoksunn evet gebeyim çok sukurr😍😍 Yeni testim buu sukurler oslun rabbim isteyen herkese nasip etsin😍♥️♥️😍♥️😍♥️😍😍♥️canim benimmm
Mehtapkz Papiiii yaaaaa cok cok mutlu oldum kuuzm ya 🤲❤️❤️❤️❤️ sukurler olsun canim benim ❤️ iyim kuuzm bulatilar mahvetti beni birde uyuma istegi 12. Haftama giriyorum cok skur smdilik hersey iyi gidiyor haftaya ikiki tarama icin gidicem canm ayy nasl sevndm anlatamam
Papiiii 2prensesannesiiii aminnn benim ayin 25i mayisda kayinpederimii olum yildonumuu Allahima yalvariyorum o gün olmasin diyee
2prensesannesiiii Papiiii kız olsa ne olur senin elinde mi sanki 🙏🏻 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻
Papiiii 2prensesannesiiii nebilimm elimde degil ama istemem o gün olmasinii hic istemem dogum gunleri varr hep bir maduriyyet bir yarimlik olur bie burukluk olurrr insallah o gun olmZz