Papiiii 2prensesannesiiii ayy ayy evett var isteee tebrikleree bende acaba kacdirki daha kan vermesimm doktorum gerek duymadin10 gun sonra gell hem kana bakarizz hem keseye dedii
Kbramhmt 2prensesannesiiii senin değerin benden yuksek guzel cikmis masallah benden bi kac gun once gebe kaldin demekki sen 4 haftaliksin net olarak
Papiiii 2prensesannesiiii at bitanem cok tebrik ederimmm sgsalim kucagimiza alalim insallah yaaa ayni ayda gebe kalmisiz iliskiyi kesmeyelim burdaa konusalimm sureçdee ayni ay hamileleriyiz galiba
2prensesannesiiii Papiiii oooo çatlatır insanı kuzum benim pıhtılaşmam olduğu için yarına randevu aldım ben kan sulandırıcı iğneye başlatacak doktor🥰🙏🏻 Tabi keseyi görmeme var daha 🥰🙏🏻 Takipte kalalım🥰🙏🏻
Papiiii 2prensesannesiiii kiz acaba bigami oluyorr bende dunden beri heapliyorumm mayis 31ne dusuyor 40 hafta olursaa benim dogum kendi dogum gunumle ayni
Papiiii 2prensesannesiiii benim burdaa tahminindogum tarihim yazmiyo amaaa sat 24.08 ne zaman duserki acaba internetde hesapladim 31 mayis vee 5 haziran araligi 40 haftalik
2prensesannesiiii Kbramhmt yaaa 🥰 kaç haftalığım bilmiyorum 69 mu çıkmıştı 90 larda mı senin🥰🙏🏻 Ay haberleşelim ben yarına randevu aldım 🥰 kan sulandırıcı iğne yazacak dr🥰
Kbramhmt 2prensesannesiiii canim benim dun 69 cikti bi kac gun sonra tekrar kan vericem bakalim insalllah sorunsuz şekilde büyür minigim son adet tarihim 27 agustos benm
balkizinbebegii Papiiii hayırlı olsun gebelik var, adet gecikmesi beklemenize gerek yok, bende de böyle oldu kanda çıkıyor hemen gidip verebilirsiniz kesin öğrenin 🌸
Papiiii balkizinbebegii evett canim gebeyim😍gidicektim veriyim doktoeum bekle 10 gun sonea gell hem kan vericeksin hem keseye vakicaz dedi
2prensesannesiiii Papiiii aman🤭 ikizler burcu bebesi 2 yaş sendromunda allah sana kolaylık versin😂😂😂😂😂
2prensesannesiiii Kbramhmt anladım kuzum ama normal bu değer bide herkeste farklı sonuç olur 🥰🙏🏻 Ne zaman kan vereceksin🥰🙏🏻🧿
Kbramhmt 2prensesannesiiii yaaa canim hafta sonu bi gecsin de verim diyorum cok agrim var adet gunum geldi ya ondan mi acaba cok agriyor lekelenmem de var