Eldgrn poncikmom 17+5 ten selamlar iyi gidiyor valla salı renkli gorucez kızçemi hayırlısıyla sabırla bekliyoruz senin nasıl gidiyor
Flyy poncikmom 20+2 yiz biz de oğluşumla yolu yarıladık persembe günü renkli ultrason var iştahım baya açıldı napcaz bilmiyorum 😅 😇💚
Sevgi18 poncikmom ben mart annesiyim galiba ya şubat son ya mart 🥰 ben cok iyyim vala maşallahm var istah acıldı bulantı hic bisey yok 15 haftalıgım 🌸
Rukiye24 poncikmom 19+5 kızlar her gün hissediyor musunuz hareketlerini dün çok hissetmiştim bu gün biraz iş yaptım diyemi acaba sabah bir iki hissettim bidaha hissetmedim
poncikmom Eldgrn kusmalarım geçti🤭 ama hala iştahım açılmadı. Cinsiyetini hala öğrenemedik cuma günü herhalde gösterirse öğrenicez😅
Eldgrn poncikmom inşallah gösterir kendini canım Ben başıma gelmeden atlattım şükür o kısma iştahsızlık falan şükrediyorum valla
Lutfiye20 Sevgi18 son adet tarihiniz kaç acaba bende 15 haftaligim ultrason kağıdında 15 Mart yazıyor doğum tarihi Şubat’ta mi doğar acaba
Gurbet_acer Merhaba hanımlar Allah kısmet ederse 20 şubatta sezeyan olucam 16 +2 gün anca kasılmam çok vardı doktor bebeğin eşi rahime yerleştiğini söyledi çok riskli bi gebelik böyle olan varmı
nrn_ 20+1 hala cinsiyeti öğrenmedim🥲 çarşamba öğrenicem inşallah 🤭hamileliği sıfır bulantı ile geçiyorum kızlar göbeğimde çok çıkmadı🧿
Rukiye24 nrn_ bazen çok hissediyorum baya baya yani zayıf gebe kaldım ondan mı bilmem bazen de hiç hissetmiyorum
Nurr_22_22 poncikmom 18+2 den selamlar 🌸 çok şükür güzel gidiyor 2 günden beri iştahım çok açıldı özellikle öyleden sonra elim ayağım koyuyor ne yediğimi görmüyor gözüm sonrası pişmanlık tabi 🤦♀️🤦♀️
Yildizayz poncikmom 17+0 selamlar şuan gayet iyiyiz maşallah tabi başta kusmalar halsizlik felan vardı ama geçti çok şükür🙏 bebislerinizin hareketlerini hisseden var mı ? 🧿🤰😍
Yildizayz poncikmom kaç haftaliksiniz ben sağa sola dönünce kaydığıni hissediyorum arada çok hafif pıt pıt ediyo 🤭🤗🧿❤️