Aylin355 Buse5560 Yumurtlama günü benim regliden 10 gün sonraymış ama değişiklik gösteriyor herkese göre o yüzden 1 gün arayla ilişki olursa mutlaka en geç 6 ay içinde denk gelir hiç stres yapma
Buse5560 Aylin355 hiç stresde hissetmiyorum kendimi rahatım içime doğuyor sanki hislerim biraz kuvvetli😍😍
2baby1moms Buse5560 ben 1.5 ayda bir adet görüryordüm doğumdan sonra hamile kaldım ve geç yumurtlama oldu 2 hafta geride idi normal hesaplamaya göre
Ebru-EY Buse5560 ben 👋🏻 2 hafta geciktiğimde oluyordu bazen ayda iki kere adet olduğumda oluyordu. Doktor doktor gezdim bir sıkıntı çıkmadı. Hamileyim şuan.
Ebru-EY Buse5560 şuan 28 haftalığım 🧿😇 korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra sanırım hamile kaldım. Bende hiç bir belirti olmadı ya 😅 adetim yine gecikmişti ben her zamanki gibi bir gecikme diye düşündüm 😂 ama bu sefer bebiş geliyormuş 😂
Nurr_22_22 Buse5560 her ay ilaç zoruna adet olan birisiydim şimdi 18 haftalık hamileyim bizim yumurtlama zamanlarımız tutmuyor onu da ovulasyom testle takip etmek gerek
Edau9 Buse5560 ben 32 günde bir regli oluyordum döngum uzundu yani ama bebiş istediğimiz ilk ay hamile kaldım çok şükür
Portakalcicegi Buse5560 ne güzel moral o önemli tabikii, İnşallah tez zamanda güzel haberlerinizi alırız 🌸☺️
Edau9 Buse5560 her gün birlikte olduk diyebilirim 🙈🙈🙈Sperm kalitesini düşürüyor diyo kimisi ama bilmem biz öyle yapmıştık 🙈
Buse5560 Edau9 ooouu😄😄 wala ben 1 kere denedım umutluyum 🤣🤣 ınsallah olur belirti falan da yok tamamen hissiyat
dilann22 Buse5560 kalırsın Allah izin verirse imkansız değil ben kaldım polikistikle aylarca adet olamıyordum
Buse5560 dilann22 ben 3 ay olamadım doktora gittim muayene oldum adet olmam ıcın hap verdı onu kullndm adet olunca gel dedi gitmedim çünkü zaten bi sorunun yok hamile kalmanda dedi
Edau9 Buse5560 biraz şans işi canım yaa ben o ay mantar için fitilde kullanmıştım temizleyip yolları açtığını düşünüyorum 😁
dilann22 Buse5560 yapıp bekleme öyle kafaya takınca olmuyor bi keredende hemen olmuyor biz aylarca korunmasızdık sonra oldu çocuk olma kafasıyla yapmıcaksın ilişkiyi sal