Sinemkaya43 Cananyildiz 37+6″yım benim günler sonra ilk defa sancım olmadı.bebeginiz büyük ihtimal doğum kanalına girmiş doktorunuza bence böyle bişiy yaşadığınızı haber verin
Cananyildiz Sinemkaya43 bebegim 35. Haftaya gittigimdr doğum kanalına başını yerlestirmisti zaten ama sancım vs yok
Cananyildiz Sinemkaya43 benim zaten alt kasık bölgem çok ağrıyordu gittigimde kafasını yerlestirmis dedi demekki bu yüzden ağrıyordu diye düşündüm
elifuslu1002 sunandfun7 artık rahim kendini doğuma hazırlıyor ve çocuk kanala indiği için yada inmeye hazırlanıyor bu sebepten baskı çok oluyor ama çok zor doğum başladığı anda geçermiş gecmezmi korkusu var normal doğum düşünüyorum çok agrirsa 2 kat daha zorlar beni
sunandfun7 elifuslu1002 valla bende ondan korkuyorum doğum esnasında cok agrımaz inşallah ben bacak arasına yastık koyarak uyuyorum acaba dedim ondan mı ağrıyor 😞
elifuslu1002 sunandfun7 bende yastık koyuyorum ama bazen o bile fayda etmiyor sızlıyor falan Allah kolaylık versin valla doğum yapacak herkese
Svvl34 Cutepet bende 36+4 üm. Bebeğin baş aşağıda, vajinada batma, bacak aralarımda ağrı ve bel ağrısı yaşıyorum adet ağrısı gibi… yalancı sancılar mı bilmiyorum ama ishal falan yok. Cumartesi ilk kez nst giricez bakalım 🤰🏻🌸