Sinemkaya43 durumoms2 inş canım yazarım sana dönmüşmu dönmemiş mi diye senin bebişin kafası aşağıdamı?
durumoms2 Sinemkaya43 evet canım aşağıda. Bende Çarşamba günü gidicem bakalım ne dicek doktor. Rahim Ağzı uzundu daha doğmaz demişti iki hafta önce.
durumoms2 Sinemkaya43 hayırlısı inşallah canım ☺️ vallahi taşımakta zorlanıyorum artık ben . Sende durumlar nasıl
Sinemkaya43 durumoms2 ben asla uyuyamıyorum iki adım atsam yoruluyorum su içerken bile nefes nefese kalıyorum
durumoms2 Sinemkaya43 aynı durumdayız canım. Benim okula giden kızım var onu götürüp getiriyorum artık zorluyor beni çok
durumoms2 Sinemkaya43 genital kısmı yani nasıl tarif edeyim bacak arası ve genital ile göbek arasında olan düz yer . Çatı ağrısı diye tarif ediliyormuş biraz araştırmıştım. Doygunluk hissi var aynı yerde hemde ağrı. Kemik de ağrıyor etim de . Herkeste aynı mı oluyor acaba doğuma yakınken
Cutepet Sinemkaya43 bende akşam üzeri başlayan adet ağrısı gibi ishal olmuş gibi ağrı var. Tuvalete gidiyorum ishal değilim. Belimde çok ağrıyo. En son nst de sancı mancı hiç bişey çıkmadı. Ultrasonda da rahim ağzına yaklaşmamış herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel dedi gönderdi. 36+3 üm
Sinemkaya43 Cutepet ben demir ilacı kullandığım için İshal oluyorum bugün kullanmadım diye direk kabız oldum bende doğum yaklaşmıştır diye ishal oldum diye düşündüm doktoruna bir mesaj at sor canım bence.
Svvl34 Cutepet bende 36+4 üm. Bebeğin baş aşağıda, vajinada batma, bacak aralarımda ağrı ve bel ağrısı yaşıyorum adet ağrısı gibi… yalancı sancılar mı bilmiyorum ama ishal falan yok. Cumartesi ilk kez nst giricez bakalım 🤰🏻🌸
Neslihan37_ Sinemkaya43 kafası yukarda ise göğüs kafesinde büyük baskı ve acı hissedersin. Benimki 27. Haftadan 38 haftaya yani eoguma kadar hep asagidaydi ve idrar kesem çok aciyordu. Sonrasında sancisiz doğuma girdim bir saatlik suni sancı ile 🙄😂 inşallah Allah size benim kaderimden nasip eder inşallah ne olduğunu bile anlamadan doğurdum sıfır sancı ile….
elifuslu1002 Sinemkaya43 37 haftalığım neredeyse 1 aydır o bacak arası ağrılarını çekiyorum önce hamlamış gibi diyordum ama simdi şu son zamanlarda artik iyice ağrımaya basladi sizliyor agriyor ne yata bikiyorum ne kalka biliyorum eger daha fazla agrisa yuruyemicek hale gelcem o derece yani
Sinemkaya43 elifuslu1002 benim çok şükür o kadar fazla değilim agirim magnezyum eksikliğinden"de olabiliyor
elifuslu1002 sunandfun7 artık rahim kendini doğuma hazırlıyor ve çocuk kanala indiği için yada inmeye hazırlanıyor bu sebepten baskı çok oluyor ama çok zor doğum başladığı anda geçermiş gecmezmi korkusu var normal doğum düşünüyorum çok agrirsa 2 kat daha zorlar beni
Meryyyy35 @“Sinemkaya43”#p24219774dun akşam 8 de başladı 11 e kadar devam etti kasilamalar sonra bir uyuyayım dedim zorla daldım baktım geçmiş 😅
Sinemkaya43 durumoms2 benim bebeğim kanala girmemiş diye düşünüyorum çünkü internetten"de araştırdım hiç bir bekirti bende yok ama ters olduğunu düşünüyorum bebeğin yarın hastaneye gidecem umarım yanılırım bebeğim kanala girmiştir 💜
Cananyildiz Sinemkaya43 kac haftalıksnz ben 37+4teyim cok rahatsızm dün sancılandm devami gelmedi. Bacaklarm belim ağrıyor oturup kalkamıyorum vajinama alttan baskı var sanki kafasını ittiriyor ve çatı ağrım başladı
Sinemkaya43 Cananyildiz 37+6″yım benim günler sonra ilk defa sancım olmadı.bebeginiz büyük ihtimal doğum kanalına girmiş doktorunuza bence böyle bişiy yaşadığınızı haber verin