srpkse Kenanizm18 tesekkurler darisi basina olsun.. umarım gecer gecmezse alicam onlardan.. Seninde az kalmis olmali dogumun umarim kolay gecer saglikla kavuşursun
srpkse Es5ra darisi basina insallah canimmm☺ Aktardan aldik annemle yatisim yapilinca annem ilik suya atmis onu bikac duasi varmis onlari okumuş.. Suyundan da 3 yudum icirdi bana bildiklerim bunlar🙄
srpkse Esilaminel o kremi kullaniyorum zaten canim ama dogumdan once baslasaymisim keske yine de aciyo gogusler ama krem baya başarılı yine dee en azindan yara olmadi. Yani henuz😒
Cananasel srpkse sanırım karakterlerimiz çok benziyor sizinle :) okurken kendi kurduğum cümlelere çok benzettim . Ben de 38+3üm. Sabırla bekliyorum ama korkulacak bişey olmadığına inanıyorum. Gelir geçer. İnşallah sizinkisi gibi bir nefeste anlatacağımız hikayemiz olur🤗sağlıkla büyütün. 🙏
srpkse Cananasel inan bana yok. O korkunc dogum hikayelerine bakmayın zorlanmislardir illaki tamam cokta kolay olmayacak ama dayanilmaz bi tarafı yok cogu abartiyo😏😒
Nurmelisakaynak srpkse Harika yazmışsın tam da istediğim pozitiflik var hikayende oku oku keyfe geldim gerçekten😅 allahım uzun sağlıklı bir ömrü beraber olmayı nasip etsin size inşallah darısı başıma başımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
kardeleng Ay maşallah size ne güzel bir doğum.Galiba en önemli şey korkmamak.İlk tecrübesi olan bizleri korkutmayı çok seviyor tecrübeli ablalarımız.O yüzden iyiki sizinki gibi doğum hikayeleri var.Ayva çekirdeğini suyun içine koyup jel gibi olduğunda göğüs yaralarına çok iyi geldiğini duymuştum.Silverette gümüş kalkanlar da çok övülüyor ben de doğuma yakın almayı düşünüyorum eğer hassasiyet hissedersem.
srpkse kardeleng ayva cekirdegini denicem 👍 evet o ablalar saolsun bi ara beni de cok derinden etkiliyordu😂😂 yok soyle boyle filannnn die hayir yani oleyse bile soyleme😒😒
Eymenikoo Keşke herkes sizin kadar pozitif olsa ve bizim gibi sırasını bekleyen anneler okudukça bi rahatlasa şöyle 😊 Gece gece içim açıldı gerçekten..Üstelik her ay çok fazla adet sancısı çeken biriyim umarım doğum sancılarımda onlara benzerde kolay atlatırım aminn 🙏🌻💐 Bebeğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim..
srpkse Eymenikoo baslarda hafif hafif oluyo zaten adet sancisi gibi diolar da ben adet sancisi cekmem normalde de bilemiycem.. Sonlara dogru artiyo tabi 🙄 Atlatirsin evelaalhh😂
HasretEmre srpkse son cümleye bittim " bu mu lan benim anam " 😂😂 ohh miss çiçek darısı bize olsun inşallah size de geçmiş olsun kurtulmuşsunuz 😊
srpkse HasretEmre ole bir bakisi vardi 🤣🤣 dogumdan çıkıp kendimi gördüğümde bende korktum kendimden 😏😆 bitik bi vaziyette ama zafer benim diyerekten ciktim dogumhaneden😶 hatta bende cocugu görünce sey demistim ^ benden mi cikti bu kadar guzel bebek😅😅 ikimizde şok