Sirvanaydiner srpkse canııım Allah bağışlasıııın😍 Allah analı babalı sağlıcakla büyümesini nasip etsin inşallahh🙏🏼 bu arada bişey sorucam hangi hastanede yaptın doğumunu☺️
EmelBG srpkse Bi hafta on gün yara olması normalmiş .Fakat sonra devam ederse silverette gümüş kapaklar var aşırı yararlı geçiriyor yorumlarında yazıyor .Dogumdan sonra sorun yaşarsam alıcağım bende 👼🏼 Hayırlı olsun canım bu arada güzel anlatmışsın güzel geçmiş ne güzel 🎊💁🏼♀️👼🏼🎀
srpkse EmelBG ins 10 gündür canım ya gecmezse bende alacagim 😔😖 seninde cok az kalmis sag salim al kucağına annesi
srpkse Rasev korksan da basina gelecek korkmasan da 😁🙄 korkmamaya adapte et kendini stres yapma zaten ins kolay olucaktir.. Zaten bence su dogum isini biraz abartiyolar😒
Rasev srpkse inşəAllah canim benim❤️Ay bakalim benimkisi nasil dogucak😁dogumdan sonra soyleye bilirim nasilmis ama hep pozitiv gidicem inşƏAllah
EmelBG srpkse Al canım geçer umarım kısa sürede .Hayırlısıyl az kaldı canım Amin inşallahhhhhh 🎀💁🏼♀️
denizefe srpkse senı okadr ıyı anlıyrm kı oglm cok emerdı ama okdr cnm yanıyordukı artk allahım nolur uynmasn dıye dua ederdm ılk bebegımde 😂 sen dedgm gb dene bıse eskı usul bu banada esımın babannesı solemısdı emızrmeden oncede emzırdıkden snra krbntlı suyla sıl kurudukdan snra kapat gogsunu nemlı brkma
Kenanizm18 srpkse hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Yara ise aventin gögüs ucu koruyucusu var kelebek uclu diye gecio 15 mm olan onu kullanabilirsin.
srpkse Kenanizm18 tesekkurler darisi basina olsun.. umarım gecer gecmezse alicam onlardan.. Seninde az kalmis olmali dogumun umarim kolay gecer saglikla kavuşursun
Es5ra srpkse öncelikle maşallah diyeyim de nazar olmasın🤭Allah bağışlasn inşallah benim içindr hayırlısıyla kolay bi doğum olur.bişey sorucam meryem ana eli otundan bahsetmişsiniz onu anlatırmısınız rica etsem.içmekde gerekiyor mu nasıl yapılıyor?
srpkse Es5ra darisi basina insallah canimmm☺ Aktardan aldik annemle yatisim yapilinca annem ilik suya atmis onu bikac duasi varmis onlari okumuş.. Suyundan da 3 yudum icirdi bana bildiklerim bunlar🙄
Esilaminel srpkse Rabbim saglikla huzurla buyutmenizi nasip etsin⚘ Harika bir dogum hikayesi bizlerede nasip olur insallah... Göğüsleriniz için normalde dogumdan bir ay önce tavsiye ediyorlar başalayin diye ama lansinoh un göğüs ucu kremi emzirirken yara olmasın diye isterseniz bir araştirin...
srpkse Esilaminel o kremi kullaniyorum zaten canim ama dogumdan once baslasaymisim keske yine de aciyo gogusler ama krem baya başarılı yine dee en azindan yara olmadi. Yani henuz😒