Ebbruc Butterflyank yatmadan önce küçük bi parça çikolata ye üstüne su iç hafif uzanır gibi otur kuzum göbeğini biraz hafif dürt bi dene ☺️
Ebbruc Butterflyank ama hissetmezsen de üzülme çok normalmiş çünkü karın yapısı falan herşeyi etkiliyormuş
Ebbruc Butterflyank evet evet bi süre sonra kendini hissettiriyo, ben bi anda hissettim 🥰 sende hissedersin yatarken dene
Rukiye24 Butterflyank elma yiyorum oturuyorum zaten içerde keyiften çıldırıyor😀elma paylaşmış mısır hastası kızım anne karnında resmen
Pijamaskeliler Butterflyank bende hissetmiyorum 20+0 🙄 3 hfta snra demişti 18.hafta kontrolünde hissedersin diye sadec3 kalp atisi gibi sol tarafım göbek deliği orası atiyor ama içten hissetmiom erkek bebişim kendisi içerde hareketli idi en son
Butterflyank Pijamaskeliler aynen bende öyleyim sanki göbek deliğimden bişey bugün pıt etti yada ben mi öyle hissettmek istedim bilemedim 😁☺️ bugün yarın belli olur devamı gelecek mi 😁
1Ada1 Butterflyank bol bol dinlenmek. Hareket halinde değilken daha çok hissediliyor. Ben sırt üstü uzandığımda daha hareketli
Aystsn Butterflyank benimkş hiç durmuyor elimi göbeğime koyduğum an oynamaya başlıyor iletişime mi geçiyor artık 😊 24+5 haftalığız 18 haftada hissetmeye başladım ben oturduğumda kıyafetten bile hareket ettiği belli