Butterflyank Bebeğinizi hissetmek için yaptığıniz bıseyler var mı? Henüz hissetmedim ilk gebeliğim 20+4
Eldgrn Butterflyank belki erken hissederim diye çikolata ekşi yiyorum sırt üstü yat sola yat sırt üstü yattiginda göbekte parmak yürütüyorum 🤣🤣 şansımı deniyorum en azından tabi hissetmedim de yine de an kolluyorum ben 17+4 üz kızımla
berceste5155 Butterflyank ilk hareket biraz şans işi galiba bekleyince olmuyor kendiliğinden bir anda gelişiyor
Ebbruc Butterflyank ben şekerli bişeyler yiyorum biraz uzanıyorum hareketlerini hissediyorum canım ama genelde akşam 11den sonra başlıyo hareketleri , bende 20+6 da falan ilk hissetmiştim şimdi 22 haftalık ama herkeste farklı oluyomuş
Kleopatra- Butterflyank Ben çikolata yiyip sola yatıyordum. Parmaklarımla uyarı veriyordum acaba tepkisini hissedecek miyim diye. Denemekte fayda var, deneyin belki hareketleri güçlü olursa hissedersiniz. Erken çünkü daha :).
Butterflyank Eldgrn hahaha bende deneyeyim ay inşallah hissederiz daha geç olmadan 24 haftaya kadar normal deniliyor ilk gebelikte ancak yine de endişeleniyor insan tâbi ☺️☺️
Eldgrn Butterflyank ilk gebelikte yol uzun hissetmeye o yüzden herşeyi deniyorum ya 🤣🤣 çoğu kişi 19 Larda hissediyor yada 20 alt yapi hazirliyorum bebişe bende
Butterflyank Kleopatra- akşamları geceleri tatlı yememeye çalışıyorum kilo almamam lazım 😁😁 ama artık hissetmek istediğim için çikolatayı deneyeceğim 👍☺️
Colahusu Butterflyank ben bazen hissetmediğimde tedirgin oluyorum çikolata yiyorum hemen hareket ediyor valla 🤲
Butterflyank GulizarY bunları daha çok kontrole giderken öneriyorlar ama zaten kontrolde bizim sıpa durmuyor ☺️ belkide kilodan da geç hissedeceğim bilemedim 😁
Ebbruc Butterflyank yatmadan önce küçük bi parça çikolata ye üstüne su iç hafif uzanır gibi otur kuzum göbeğini biraz hafif dürt bi dene ☺️