motherofcats MaviDeranHazal 36 haftalığım çıkmadı bende ama cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum cilt yapısına bağlı
MaviDeranHazal girl_boy_annesi herkeste çıkmıyormuş. Ben de beyaz tenliyim ama geçen hafta belirdi 🤷♀️
MaviDeranHazal Dedimolabilir ayy o hurafeler beni öldürdü gerçekten o kadar bıktım ki bir an önce insanlar rahatlasın diye cinsiyet belli olsun istiyorum. Kendim sadece sağlıklı olsun duaları ediyorum. Sağlıkla al kucağına bebişini 💜
MaviDeranHazal Sanal_koala00 ya cinsiyetle alakası yokmuş gelen yorumlar da bunu kanıtlıyor zaten. Benim de 14. Hafta çıktı 🤷♀️
mylittlebabym MaviDeranHazal ya sen çok beyazsın diye teori geçersiz mi oluyor bacım 😂 istisnalar kaideyi bozmazzz.
MaviDeranHazal O1gencanne benim 14. Haftada çıktı belli belirsiz kırmızı gibiydi yavaştan rengi koyulaştı
O1gencanne MaviDeranHazal aaa ne kadar erken cıkmıs.benım 36 oldu baktım dun cok belırsız kahve cızgı zor gorunuo.alttan var sadece.
MaviDeranHazal mylittlebabym teori halk arasında mı tıptaki açıklaması mı bunu çok merak ediyorum işte ondan sordum kimde ne vardı diye 😁
R94_ MaviDeranHazal var ya kocaman çizgi 😄 kızımda yoktu oğlumda oldu cinsiyete bağlı mi bilmiyorum tabi
Ltf3053 MaviDeranHazal oglunda göbek deliğiminnaltinda ve üstünde kahverengi çizgi şeklinde çıkmıştı kziimda 30 haftalık olduk çok hafif belli olmayan bir çizgi var gibi esmerim belki ondan çıkmıştır diyorum
MaviDeranHazal Ltf3053 demekki kişiden kişiye değişiyormuş cinsiyetle alakası yokmuş diye düşünüyorum 🤔