fatmaa37demi5 Bebikkcik bizde bizim hanımın keyfini bekliyoruz bi gireydi😅 inşallah bir sonra ki kontrol de girmiş olur diye bekliyoruz
Bebikkcik fatmaa37demi5 1 cm açıklığım var doktor heran her şey olabilir dedi pazartesiden beri bekliyorum bizim kızda gelmiyor bakalım ne zaman gelecek 🤭
minik_koala_ve_annesi fatmaa37demi5 29 da bas asagi dondu allah korusun eli kulaginda bekliyor😅33 haftadayim dogurucam bi anda suyum.gelecek diye odum kopuyor
fatmaa37demi5 minik_koala_ve_annesi bizim ki de başı aşağıda ama işte önemli olan doğum kanalına inmesi. İnşallah suni sancıya gerek kalmadan gelir diye bekliyoruz
fatmaa37demi5 minik_koala_ve_annesi amin canım inşallah olmadı artık suni sancı olsun yeter ki sağlıkla doğsun da sorun değil
minik_koala_ve_annesi fatmaa37demi5 suni sanci ile oluyorsa canim olsun tabiki ama kiminde oda ise yaramiyortek sag saglim gelsinde insallah
fatmaa37demi5 minik_koala_ve_annesi yani inşallah olur. 40+5 e kadar zamanımız var ama bana o kadar beklemeyecek daha önceden kendi gelecek gibime geliyor inşallah öyle de olur
fatmaa37demi5 angela4 hadi hayırlısı bakalım belki de girmiştir yani doktor burdan çıktıktan sonra 1 saat sonra bile olur demişti bakalım