fatmaa37demi5 Kızlar bebekleriniz kacinci haftada dogum kanalına girdi acaba. 38+3 deyim. Cuma gün ki randevum da bebeğim hala doğum kanalına inmemişti doktorum 40+5 e kadar bekleyelim yoksa suni sancı veririz dedi. İnşallah o duruma gerek kalmadan kendi gelir
fatmaa37demi5 Yasemin_71 bizimki de doğum pozisyonunda ama işte kanala girmesini bekliyoruz. Doktorum daha zamanımız var sorun değil zaten her an girebilir bilemeyiz dedi ama işte insan merak ediyor
Yasemin_71 fatmaa37demi5 evet öyle insan merak ediyor benim açılmam da var 2 cm bakalım ne zaman gelecek artk doğum kanalına da girmiş yakın dedi doktorum
fatmaa37demi5 Gulcann_ege aa az önce bende size yorum yaptım 😅 doktor ne diyor peki daha beklemeyi düşünüyor mu
Gulcann_ege fatmaa37demi5 fark ettim 😄 salı gunune kadar bekleyelim yoksa sezeryan dedi. Bende sezeryan istemiyorum 🙄
Gulcann_ege fatmaa37demi5 bakarız duruma göre dedi pek niyeti yok gibi. Suni sancı ile beraber epidural da alınabiliyor mu?
Naz_1648 Simge duman yeni video paylaşmış instagram hesabından bebeğin kanala girmesi için ben 2 gündür onu yapıyorum girdimi bilmiyorum da vajinamda ağrı oluyo ara ara bugün. Sizde yapın isterseniz bişey kaybetmeyiz ☺️
fatmaa37demi5 Bebikkcik bizde bizim hanımın keyfini bekliyoruz bi gireydi😅 inşallah bir sonra ki kontrol de girmiş olur diye bekliyoruz