OynakBalinaa 4+5 haftalık hamileyim güzel besleyici tarifleriniz varsa paylaşır mısınız? Sabahları hiç iştahım yok az bir ekmek peynirle geçiştiriyorum, tecrübeli annelerden yardım istiyorum.
Edabykl OynakBalinaa ilk 3 ay anne kanindan besleniyor zaten ama yiyebiliyosaniz yiyin ben hic yiyememistim 4 bucuk ay sonrasinda baslamistim
minik_koala_ve_annesi OynakBalinaa zorla yerseniz daha cok iciniz almaz suan zaten plesanta henuz olusmadigi icin bebek yediklerinizden beslenmiyor kendinizi zorlamayin derim ilk zamanlar bende oyle gecistiriyordum sonra buyuduk dikkat ettim😇
Dilek-K0 OynakBalinaa küçük bir tabak hazırlıyorum canım Yarım domates 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 2.3 zeytin siyah Meyve varsa herhangi bir meyve de diliyorum Bu kadar ☺️
mor_menekse OynakBalinaa lor peynirli biberli yumurta hem doyurucu hem sağlıklı.en sağlıklı peynir lor peyniriymis. Ben lor kendim yaptım sade pek yenmiyor ama yumurtayla efsane oluyor.bazen de üzerine reçel koyuyorum öylede güzel oluyor
OynakBalinaa Edabykl sabah bir öğürmeyle başlıyor günüm afedersin sonrada hiçbir şey yiyemiyorum, mecburiyetten biraz peynir ekmekle geçiştiriyorum
Edabykl OynakBalinaa Bende ayniydim valla hic yiyemezdim bulantidan 4 bucuk ayda hic kilo almamistim ama sonra duzelince basladim yemeye 😂🙈
OynakBalinaa minik_koala_ve_annesi yemediğim zaman sanki beslenmeyecek gibi hissediyorum daha önce bir kaybım olduğu için ister istemez endişelerim oluyor 😥
minik_koala_ve_annesi OynakBalinaa evet canim o korku hep oluyor ilk gebeligim kac dr degistim 33 haftalik hamileyim hep kontrol disinda cok gittim seni anliyorum mesela bilmiyordum kg alsin vs diye avakado cok yedim sonra bir tiksindim yumurta falan yiyemiyorum h8c en basta kendimi cok zorladigimdan
OynakBalinaa Dilek-K0 teşekkür ederim kuzum hamilelikten önce diyet yapıyordum onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum
OynakBalinaa Edabykl hamileliğimi öğrenmeden önce kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyordum ama şimdi iştahım yok gibi hele sabahları hiç aramıyorum bebeğim ve kendim için yiyorum az bişey