minik_koala_ve_annesi MinikMucize63 Gunes isigindan soluk gibi duruyor ama canli rengi canim 50 kg ikeen l bedendi tam oluyordu alacaksan bedeni ona gore al derim 2 yildir kullaniyorum bide boyun uzunsa kisa gelebilir ben 1.59 tam oluyordu
Pnarvrl siyah incinin pijama takımları var iki tane kumaşı çok güzel defalarca yıkandı tabi biraz eskidi artık iki seneyi geçti ama gayet memnunum
Nrglesim2 MinikMucize63 ben kırmızı beyaz çizgili düğmeli bi takım aldım 100 liraydı gayet uygun kumaşı fln güzel 80 kg XL aldım şimdilik oluyor xxl bden olsa daha rahat olurdu tabi
Muhammedinannesi2424 MinikMucize63 Yok daha dün geçti elime henüz yikamadim ama yikayanlar yorum yazmıştı hiç bi sıkıntı olmadığı için aldim.Sadece en büyük bedeni almak daha mantıklı biraz dar bi kesime sahip rahat olmak için bi beden büyük almak güzel olur
Sinemkaya43 MinikMucize63 ben aldım hastane çantama kattım beğenmedim tek şey pijamanin paçaları çok uzun geldi bana
kizannesiyimm Bu modeli aldım. Kumaşı falan güzel ama sadece bedeni sıkıntı. 167 boy 85 kilo için 5xl aldım biraz bol olsun diye ve öyle de oldu çok rahat ettim.