MinikMucize63 Kızlar Trendyol siyah inci den pijama takımı alan var mı nasıl memnun kaldınız mı malum lohusa takımları çok pahalı bende normal almak istiyorum siyah incinin de baya şık ve uygun ama alan var mı bilmek istiyorum 🫣
Muzlupuding MinikMucize63 baktım şimdi ben almışım canım daha dün satın aldım gelince kalitesini söylerim
benkosarim MinikMucize63 ben aldım vallahi kalitesi çok güzel yıkadım ütüledim doğum çantasına koydum çok hoşuma gitti ama beden olarak büyük alın kalıpları dar başka hiçbir sorun yok
hemsirebianne0901 MinikMucize63 siyah düğmeli alt üst takimi aldim kumaşı gayet kullanışlı hastane çantasına koyduk
taninmayananne MinikMucize63 ben aldim canim.penyesi guzel yumuşak, alinabilir ben hastane cantama koydum. Bu modeli almistim. Renkte boyle biz komsumla verdik oda memnun kaldi. Ben tavsiye ederim.
MinikMucize63 Muzlupuding ay canım ya hangisini aldın gelince fotoğraf bekliyorum şimdiden çok merak ettim 🫣
DilanK MinikMucize63 https://ty.gl/nft4zzrddz Ben bunu aldım kumaşı likralı esnek çok beğendim ama mümkün olduğunca büyük beden sipariş verin ben 75 kiloyum 2xl sipariş verdim bedene göre kalıp dar
Muhammedinannesi2424 MinikMucize63 Yok daha dün geçti elime henüz yikamadim ama yikayanlar yorum yazmıştı hiç bi sıkıntı olmadığı için aldim.Sadece en büyük bedeni almak daha mantıklı biraz dar bi kesime sahip rahat olmak için bi beden büyük almak güzel olur
minik_koala_ve_annesi MinikMucize63 lohusa olarak almamistim 2 yil once yakali onu dugmeli aldim sorun yasamadim benim boyum 1.59 tam oldu ama siz uzunsaniz belki kisa gelebilir