Mucizem_00 Mlsblnsy olsun saglıklı olduktan sonra sorun yok bebiş, hem normal olunca zayıf cabk dogurursun :)
Der_0 Mucizem_00 Evt sindirim sistemi için çok iyi geliyor kabızlığa felan bide bebek için kemik gelişimi kilosu felan iyi geliyor içiyorum valla sade olanı yoğurt gibi tadı zaten
Mucizem_00 Der_0 aynen kalsiyum agırlıklı bende besleniyorum, kemik gelişimi dişleri iyi olsun bebişlerin, birde bz kalsym yeteri almasak bizden alıyor bebek oda kemik erimesi, ve dişlerimizi agrıtyor cürüyoe, benm agrı sızı olmadı 7 aydır
Der_0 Mucizem_00 kız zaten bi gram vitamin alıyorsak oda bebeğe gidiyor anneye bir şey kalmıyor ki. Ben gebelik başında biraz sıkıntılar yaşadım beslenmeme dikkat etmedim ama yedi aylık oldum çok şükür ilk bir ay dikkat etmedim sonra toparladım ama kalsiyum eksikliğim beni mahvetti bacağıma giren kramplar öldürdü beni
Mucizem_00 Der_0 sana kalsiyum agırlıklı beslenme ni öneririm allaaha şükür kramplarm olmuyor magnezyumunu da iç Bişy olmıyor :)
Cgdm34 Mucizem_00 bende oyle kaldımm canım 27 haftalıgım 64 kılodayım bence nırmal ya cunku doktorum her kontrolde tartıya cıkarıyor benı kılomla alakalı olumsız bır sey demedı 🤗
ayss-12 Buradaki yazıların okuyunca bi oldum 54ile hamile kaldım asla zayıflamadım ve sürekli bişeyler yemek istiyorum 33 +5haftadayım 67 kiloyum bence şuan yeme isteğimi durduramıyorum napcam ben
Mervedemirctn Mucizem_00 keşke öyle olsa ama öyle olmuyor maalesef 😀 bende sen gibiydim son aylarda hele ki son bir ayda haftada 500 gram a yakın kilo alınıyor
Mucizem_00 Mervedemirctn hadi bakalm yine yazacgm işte merak edoyorm dogruymş diye ama hiç ümit etmiyorum kendimde onu annem bana hamileyken göbek top gibiymiş kilo da almamış, sanırım ona cekmişim
Mervedemirctn Mucizem_00 Mucizem_00 bende minyon tipliyimbsadece göbek var ama ödemim çok fazla oldu bende 😔 en ufak yolculukta ayakta kalmada ayaklarım davul gibi oluyor
Cananyildiz Mucizem_00 5 kilo almışsınız ben 29. Haftada o kadar almamıştım 32den sonra falan hızla artıyor 😁 37+3