Der_0 Mucizem_00 54 ile hamile kalmıştım şu an 27 haftayım son kontrolüm bir ay önceydi 9 kilo almıştım 🙃 pazartesi muayenemiz var tartıya çıkmaya korkuyorum
Ebru8141 Mucizem_00 merak etme canım 34 35 olunca hic yemesende alıyorsun her türlü bebiş büyümeye başlıyor 😀
Cgdm34 Mucizem_00 bende oyle kaldımm canım 27 haftalıgım 64 kılodayım bence nırmal ya cunku doktorum her kontrolde tartıya cıkarıyor benı kılomla alakalı olumsız bır sey demedı 🤗
Mlsblnsy Mucizem_00 sanmam valla alacağımızı ilk kızımda da 45le kalıp 52yle doğum yaptım bunda da 45 ’le kaldım ilk bi 42ye falan düştüm şimdi 49a topladım en fazla yine 52yi görürüm diye düşünüyorum sizde en fazla 6 7 kiloyla tamamlarsınız bence
Der_0 Mucizem_00 yok valla süt yumurta yoğurt kaşar bide normal akşam yemekleri 🤦🏻♀️ en son 63 kiloydum ama hiç belli etmiyor keşke biraz oram buram çıksa boşa gitmezdi 😂
Mucizem_00 Mervedemirctn hep sabıttım hıc ozmn da alcagımı tahmın edemiyorum zaten Kasım sonu Aralık 3 gıbu dogum ne kaldı şurda :D
Mucizem_00 Mlsblnsy kızınız peki kac kg dogdu evet bende snamıyorm doguma cok zaman yok ki 2 ay yani daha alsam da ne kdr alırm szn dedgnz gibi düşünüyorm bende
Mervedemirctn Mucizem_00 keşke öyle olsa ama öyle olmuyor maalesef 😀 bende sen gibiydim son aylarda hele ki son bir ayda haftada 500 gram a yakın kilo alınıyor
Mlsblnsy Mucizem_00 2800 doğdu kızım evet normal doğum oldu doktor ikinizde minyonsunuz o yüzden sezeryan düşünme demişti şimdi bu bebiste de hem bana bakarak hem ilk kızıma yine çok kilolu bir bebek beklemiyorum hepiniz minyonsunuz diyor eşimde minyondur zaten
Mucizem_00 Der_0 ee bende öyle süt yogurt haddi hesabı yok kefir 3 porsiyon günde yerim, fındık ceviz badem de aynı şekilde rutin onu d ayerim sabha yumurta fix ee normal yemekler bide ama olan 62 :D
Mucizem_00 Der_0 ee bide bende gebelik şekeri de cıktı ama ödem yok orası da ayrı tuhaf Bişey oldu xd
Der_0 Mucizem_00 konuyla alakasız ama 😂 bende kefir çok içiyorum kefirin altınkılıç markası ne zaman alsam ekşi çıkıyor ya rastladın mı hiç içim marka alıyorum artık
Mucizem_00 Mlsblnsy olsun saglıklı olduktan sonra sorun yok bebiş, hem normal olunca zayıf cabk dogurursun :)
Mucizem_00 Der_0 Altınbaşak birşah içim altınkılıc daha cok alıyorm ama hangisi indirimdegse cnm sevmiyorum sütü daha ck Pınar alıyorm tadı güzel torku da oyle :)))