Eyll06 Kaleboynutuba aldım kuzum ayrıyetten 4 tane tulum 4 tane tek alt patıklı pıcama zıbınlar falan aldım 0-3
poncikmom Patikli 4 tane patiksiz 4 tane Alt üst takım 4 tane Zıbın 4 tane Eşofman takımı 4 tane Uzun kollu 4 tane kısa kollu 4 tane 2 hastane çıkışı 4 tane atlet 6 tane çorap Hepsi ↉ ay Böyle aldım. Şubat’da doğumum🙏🏻😇
Eyll06 poncikmom ben eşofman takımını 3-6 aldım cunku 0-3 aylıkken daha yenı doğmus olacak ve surekli battanıye tarzı seylerın ıcınde sarılı duracak bıraz kendını toparlamıs olur elı ayagı duzelır esofman takımını oyle gıydırırım dıye dusunerek 3-6 aylık aldım onları😀
Sonikiuc Eyll06 benim de Ekim sonu olacak dogumum birkaç takımım var 0-3 ama ben ağırlıklı olarak 3-6′ya yöneldim.
Nazendehanim Eyll06 kış bebesi olduğu için kurutma vs sıkıntı olur diye düşünüyorum 0-3 e yöneldim ama.3-6 bir tık daha fazla olacak
Eyll06 Nazendehanim aynen kurutma konusunda sıkıntı yaşayacagım için bende 1 2 takım daha hastane çıkışı eklicem
Nazendehanim Eyll06 bence hastane çıkışından ziyade alt üst takım alın , 1 tane setiniz 1 tane 5 li takımınız varsa setlerde ekstra bir şey olmuyor. Çoğunda tulum bile yok,zıbın zaten almışsınızdir bir sürü şahsi fikrim . Daha uyguna geliyor
Der_0 Eyll06 bizde aralık inşallah erken doğum riskimiz var ama bende 0-3 ay 3-6 ay karışık aldım çok giyinmiyor diyorlar 0-3 ay için kırkı çıkınca bi anda büyüyormuş. Ben biraz şey düşündüm erken doğarsa zaten minik bebek daha minik olur o yüzden fazla değil de yeteceği kadar aldım ama bence 3-6 ay daha fazla alınmalı
Eyll06 Der_0 o ne oluyo kuzum ben ılk defa duyuyorum boyle bısey yaa ınşallah sağ sağlim alırsın bebegını kucagına kız mı erkekmi
Der_0 Eyll06 bebişim kız Çift rahim şöyle oluyo sizde bi tane varken bende iki tane var 😂ultra promosyon yani. İki rahmim tek kanaldan geçiyor. İkiside işlev görüyor bir rahmimde gebelik oluştu diğer rahmim her ay adet görüyor fakat adet kanı dışarıya gelmiyor lekelenme şeklinde atılıyor. Bazende gebeyken bir süre sonra korunmasız ilişkiye girince boşta olan rahimde gebelik oluşabiliyor. Bende olmadı çünkü ilişki yasaktı olan arkadaşım var hamileyken hamile kaldı öyle yani tuhaf bir durum çok can sıkıcı yani
Der_0 Eyll06 Ve tabi iğne ve ilaçlarla geçiyor gebelik ilk ayları düşük son aylar erken doğum riski başlıyor iğneleri olmayınca her ay adet gören rahim dışarıdan kanayıp bebeği öldürüyor. Önce Allah sonra igneler sayesinde 7. Aya geldik çok şükür. Bir düşüğüm var ama
hukukcuanne_06 Eyll06 benim 3 takımdı birisinin içinde hem alt üst hem de tulum varmış diğerleri o kdar çok parçalı değil, birkaç tane de fazldab tulum vardı yenidoğan için. Tulum bize çok rahat geldi hep tulum giydirmek istiyorum diye geçen yenisini aldım. Altını açarken çok kolay oluyo. 4 takım iyi gibi aslında. Günde bir tane değişiyo şimdilik çok şükür😅
zamaneannesi80 Eyll06 yeğenlerimden filan gördüğüm kadarıyla 6 aylıkken 9 ay giydiği oluyor bazı kıyafetlerde. Eşimde bende uzun boyluyuz bebeğimizin de pek kısa olacağını düşünmüyorum o yüzden bi kaç parça da olsa 9 ay aldım 🤭