Eyll06 Eyll06 Demi bendeee ama şeyden yana kararsızım hastane cıkısım 0-3 aylık 4 takım aldım 0-3 aylık tulum 4 adet aldım yetermi yetmez mi günlük çokmu değiştiririz
Eyll06 Ayseaysa 3-6 ları hep takım aldım üst alt seklınde cok tuluma yonelmedım degıstırıp degısıtıp kullanırım dıye
zepbjk Eyll06 0-3 al ama ağırlığı 3-6 ya ver bide kendine göre düşün ben uzun boyluyum ilk bebeğim de iri olmuştu bu da öyle olursa direk 3aylık giyiyordu zaten
Kara77 Eyll06 Ben 0 3 ay yenidoğan dedikleri 5 6 takım zıbın aldım birde o beyaz iç zibinlardan aldım. 3 6, 6 9, ay aldım. Benim bebiş kış çocuğu yaza 7 8 aylık olmuş oluyor indirimde 1 yaş 2 3 takım aldım 🤭🙈
Eyll06 Deletedmom_2 net bılmıyorum ama ben bir takımı 250 tl ye aldım toplam 4 takım aldım ama 2 tane daha alıyım dıyorum
zamaneannesi80 Eyll06 yeğenlerimden filan gördüğüm kadarıyla 6 aylıkken 9 ay giydiği oluyor bazı kıyafetlerde. Eşimde bende uzun boyluyuz bebeğimizin de pek kısa olacağını düşünmüyorum o yüzden bi kaç parça da olsa 9 ay aldım 🤭
Deletedmom_2 Eyll06 ben iki tane kiyafet aldim yenidogan. Tanesine 300 tl verdim cok guzellerdi. Simdiden dolabinda dursun diye aldim. Üstunde 50 cm yaziyor. Ama hani bana buyuk geldi sanki yeni dogan bi bebek icinde kaybolur gibi geldi. Burda da hic giydiremedik falan yazmislar. O yüzden kafam karisti gidip degistirsem mi? Yoksa giyer mi bilemiyorum.
Melikeex Eyll06 0.3 fazla alma canım hastane cıkısı 2 tane 5 li 1 tane 10 lu al yeterli geri kalanları max 3 4 takım yeterli 3.6 ve 6.9 alabilirsin bebegım suan 2 ay 11 gunluk 6.9 gıyıyo bazı 3.6 larda tam oluyo
ozgeglbz Kızımız Ekim başı gibi dünyaya gelecek biz 3/6 ay 6/9 ay elbiselere, tulumlara yöneldik yenidoğan elbiseleri pek almayın bir kaç tulum yeterli olacaktır diye düşünüyorum🤍 Sağlıkla giysin kuzucuklar 🌺
Kaleboynutuba Eyll06 kuzım çekiliyo kıyafetler 03 az alman iyi olur bol olursa çare var kollarını fln katlarsın bebek içinde sıkılmaz ama dar küçük olunca çare olmuyo malesef
Kaleboynutuba Eyll06 kuzım çekiliyo kıyafetler 03 az alman iyi olur bol olursa çare var kollarını fln katlarsın bebek içinde sıkılmaz ama dar küçük olunca çare olmuyo malesef