Sule9191 Online ‘ ız uygulamaya göre 24 Aralık 😍 Hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼🧿
eliffs95 Der_0 MaşaAllah kuzum 10 kilo aldım sen ne kadar aldın karnım 5 aylık gibi küçük çok büyük değil 😁😁
eliffs95 Rozaanne devlet biraz korkutuyor beni bakalım iyi dr ebe ve hemşirelere denk gelelim hepimiz 🤲🏻🤲🏻
eliffs95 Sumeyyeabdi ayy İnşaAllah canım hemencecik geçsin bende öyleyim hemencecik alayım kucağıma istiyorum 😊😊
eliffs95 Der_0 aynıyız kuzum o zamn bende 9 kilo aldım şimdiye kadar 15i geçmez İnşaAllah doğuma kadar sonra veremem felan 😁😁
eliffs95 baretli30- İnşaAllah canım alışveriş listesi alınacaklar belli oldumu 15-20 günde bile alınır herşey yeterki para olsun 😁😁
Tugba_umy3 eliffs95 sağ bobgerimde şişme oluyormuş bebek çok baski yaptığı için olurmuş genellikle idrar yolu enfeksiyonu vardı enfeksiyon sağ böbreğime sızıyormus o da çok ağrı yapıyor stent takılacak
eliffs95 Tugba_umy3 geçmiş olsun canım oda ayrı sıkıntı oluyor değil mi bendede enfeksiyon var kasıklarıma vuruyor hayırlısıyla sağ Salim atlatalım doğumu kolayından sağlıklısından Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻😊
15ysr11 Tugba_umy3 Yaaa o durum bende de var 😞 Doktor dayanabildiğin kadar dayan stent takılmasını çok önermiyorum dedi ağrı oldukça uzanıyorum sol tarafıma rahatlatıyo
Tugba_umy3 eliffs95 aynen çok zor ya benim şimdi sürekli kasığım ağrıyor hastaneye gitsem bebeği alalim diyolar 7 aylık olduk ama çok korkuyorum