RRR Sema58 o kadar ilgiliki ya bayılıyorum kadına 😍 normal düşünüyorum doktorumda normal istiyor hep ama bakalım nasıl olacak 😍 dogum ücreti nasıl canım medicanada bi fırsat bulup soramadım 😐
Sema58 RRR oo masallah az kalmis dogumdan sonra dogum hikayeni yaz iyi bir doktorsa bende ona gecebilirim
Sema58 RRR ya canim cok kararsizim iste hani onda normal dogum yapmis biriyle hic iletisime gecmedm o yuzden oyle dusunuyorum :)
Feslegen Bende Gültekin beye gidiyordum ama 19.haftamızda değiştirdim. Şuan 23 haftalığız Sultan hanıma gidiyorum. Kerime hanım ve Sultan hanım arasında kararsız kaldım. Hastane de çalışan Dr ve çevrem Sultan hanımı çok tavsiye ettiler
Feslegen Çok soğuk ve ilgisiz. İçimde bir sevinç olsun diye bir umutla gdyrm muayeneye ilgisiz ultrason konuşması ilaç yazması 5 dk en fazla. Ben onu Dr seçip gdyrm ama hiç güven vermiyor. 3 lü taramada sıkıntı vardı. Hiç aydınlatmadı direk Kayseriye yönlendirdi bir Dr ismini kağıda yazıp vermeye yetindi. 2lim normaldi. Ölçtüğü ense kalınlığı normaldi. 3 lü kötü çıktığında beni rahatlatmak için ultrason da bkp tekrar aydınlatabilidi.o günden sonra değiştirdim. Sultan hanım ve Kerime hanım arasında kararsız kaldım. Sultan hanımı çok tavsiye ettiler ona gdyrm. 15-20 dk. Ya yakın ultrason bkyrm ilgileniyor.