Sema58 Renur sorularini telefona yaz 😂 benim kuzenim 2 cocugunuda sezaryanla gultekin beyde dogurttu cok memnun o yuzden vazgecemiyorum bende
Renur Sema58 Sema58 sivastan taşınıyoruz onun için gültekin beye devam etmicem ama sivastan taşınmasaydım da gültekini değitiricektim sanırım çünkü hep sezeryan yapıyor.
Zuleyhakaan Renur bende de tam tersi cevrem hep normal doğumla dolu gültekin beyin. Hattanyakın arkadaşım yalvardı yapmadı😂
Zuleyhakaan Sema58 11 haftaligim 4 kilo aldim😂😂 ilkinde de 30a yakin almistim hepsinide vermistim o yuzdeb strese girmedim herseyibyiyorum😂
Sema58 Zuleyhakaan masallah valla 😁 bende basladim yavaas yavas almaya ama 30 kiloyu bulamam heralde 😁😂
Zuleyhakaan Sema58 bence bana hamilelik yarıyor 😂 hamile olduğumu öğrendım iki kilo aldım😂 hiçdert etmıyorum sağlıklı olsunda😇
Zuleyhakaan Sema58 maşallah canm inşallah doğumunda kolay olur. İkimizde aynı doktora gidiyoruz herhalde gültekine. Ben çok güvenıyorum kendısıne.
Sema58 Zuleyhakaan bende kuzenim sayesnde guveniyorm iki bebisinide o dunyaya getirdi 🙏 sen nerde oturuyorsn sivasta