Dilarey Ya koymak bir şey kaybettirmez bi yerimiz eksilmez koyunca. Neden koyulmasın ki? Koymayın diyenleri pek anlamıyorum. Doğum bu ya her şey olabilir sütün hemen gelmeyebilir??? Eczaneden 5 katı fiyatına neden biberon alasın ki? Al birtanecik çantada dursun nolcakkkk. Bu almayın diyenleri pek anlamıyorum ne kaybedicen bi biberon emzikten ?
Dilarey Dilarey ha yenidogana biberon değil şırıngayla veriyolar diyorlar hiç belli olmaz. O zaman kaşık biberonlar var ondan al ebebekte 15₺. Bu kadar basit🫶🏻
girl_boy_annesi Sevgiiss ben biberon koymuştum iyiki de koydum sütüm yetersiz olduğu için biberon ile mama yaptı hemşireler
Mavisperi Sevgiiss benim gittigim hastane emzik ve biberon getirirseniz atma yetkimiz var elinizde alıyoruz dedi ama bilemiyorum
ilaydaelcinn_1 Sevgiiss emziği doğar doğmaz vermek istediğim için sadece emzik götürmüştüm, şimdi iyi ki diyorum 🙃
girl_boy_annesi Sevgiiss yok ben özelde Doğum yaptım direk biberon istedi ve her iki saatte bi gelip biberonu alıp tekrar yapıp getirdi
yabadabaduu Sevgiiss emzikle biberon koymayacağım ama kaşık biberon aldım ne olur ne olmaz diye onu koyacağım bende
Cemrenin_annesi80 Sevgiiss ben ilkinde koymuştum ben yoğun bakıma girdigimde biberonla mama vermişlerdi bundada koydum nolur nolmaz ne olacağını bilemiyoruz çünkü
mercimekkoftesi1 Ben biberonda emzikte koymuştum. Sezaryen oldum sütüm gelmedi, hemşireler şırıngayla mama getirdi ama ben beceremediğim için biberona doldurup verdim. Sonuç olarak bebeğim bnm sütüm gelene biberona alıştı ve meme reddi yaşadık. Emziremedim….