fatmaa37demi5 Sevgiiss ben ikisini de koymadım hastane istemiyor zorunda kalırlarsa şırınga ile besliyolarmis
Hulus Sevgiiss ben emzik vermeyecegim için almadim zaten. Biberon ihtiyac olabilir ama hastane için yine degil çünkü eğer sutunuz hemen gelmez ise mamayı şırınga ile veriyorlar.
NurberaMom Sevgiiss benim hastane hemşirem kaşık biberon önerdi onu alacağım yanıma. Linkini de bırakıyorum https://www.e-bebek.com/babyjem-anne-sut-kasigi-p-bje-216946?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=15447213491&utm_content=&utm_term=
Eliff042_ Sevgiiss ben kızıma ne emzik ne biberon aldım sadece belki kullanırım diye emzik aldım doğumdan sonra kızıma verdim kabul etmedi bende o günden sonra emzik falan vermedim ihtiyaç da duymadım biberon da kullanmadım mama vs verirken bardakta verdim çay kaşığı ile icirdim mamasını sonra zorlanıyordum zaman ilerkedikce suruplarin icinde olan şırınga yardımı ile mamasını icirdim daha kolay oldu 🤷🏻♀️
Arife2736 Sevgiiss bence koyma ilk dogumda koymadım şimdide koymicam kafa olarak neye adapte olursak o şekilde ilerleriz hem hastanede aksi bişi olunca hemşireler bı çözüm yolu buluyor genelde seni sagip şırıngayla veriyorlar ben yaşamadım kafamda ya şimdi emicek yada asla onun sana ohtiyaci var diye diye emzirdim sütüm çok azcikti ama hemşire yeter en az 2 saat arayla emzir dedi bir gün hastanede kaldım ve inanki hastaneye yatmam ve cikmamla topla 3 saat uyku uyudum onu emzirmek için çok şükür sonra ne sarılık yaşadım ne bişi gerçi psikolojik olarak e kere sütüm geri gitti ama azimle ve ek içeceklerle geri getirdim o yüzden doğumdan sonra seni mutsuz eden herşeyi herkesi koç gitsin evden
Sevgiiss Arife2736 mesajınız moral oldu bana sizin gibi düşünüp yapacağım inşallah güzel olur her şey
Arife2736 Sevgiiss ne mutlu bana her zaman olumlu yazmaya çalışıyorum 🥰 ilk hamilelik kolay olmuyor bunu anlayabiliyorum çünkü çocuğumu tek büyüttüm yardım edenin yoktu bu programında bilmiyordum yeni öğrendim bazen küçük bir şey bile insanın yüzünü güldürmeye yetiyor
Arife2736 Sevgiiss ve aklınızda hep şu.olsun o benim emanetim en iyi ben bakarım ben anlarım kimseyi dinlemeyin bebeğiniz sadece sizi tanıyor biliyor o yüzden onuda en iyi siz bilirsiniz
Nurcantas65 Emzik değilde,biberon,mama,termos koyun. Normal doğum yapmama rağmen sütüm 2 gün sonra geldi,birde göğüs ucunuz yara olmasın diye krem,silikon meme ucu 😊 bunları koymamıştım çantama gidip tekrardan almıştım,ev uzak diye
Sevgiiss Arife2736 o kadar haklısınız ki. Sağlıkla kucağımıza alalımda tecrübe olmayınca insan panik oluyor şimdiden . Maşallah ikinci bebişinizde sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Maviii Sevgiiss ilk etapta biberon ihtiyaç olmuyor, olsa bile yenidoğana şırınga ile veriliyor eğer mama verilecekse .