Ormanmeyvelii [silindi] Bacım ben seni var ya o kadar anladım ki 24 saatte doğum yaptım suni ile hep aklıma geldin ya..
[silindi] Ormanmeyvelii ben 26 saatte anca doguracak kivama geldim ac susuz uykusuz… kimse boyle olmasinndiye dua ettim valla ama olmadı galiba… aman sağlıklı doğsunlarda…
Ormanmeyvelii BusraAltiok Büşra sakın açılman olmadan yatış kabul etme sakın en az 5 cm açıklığın olursa yatış kabul et. Evde atla zıpla dana verebileceğim en büyük tavsiye bir de acele etme demek ki zamanı var
nfssultan1 Ormanmeyvelii Ya o derece miydi 😕 Ben de 39+6 olacağım yarın suni sancı teklif edeyim doktora diyordum 🙄
Ormanmeyvelii Dibekli Balım Büşra’ya söyledim sana da söyleyeyim sakın açılman 5 cm olmadan yatış kabul etme. Evde sancını Çek. Suni çok ağır çok zor. Acele etmeyin kontrollerinize sık sık gidin
Dibekli Ormanmeyvelii bende ağrım var biraz acile geldim insallah bir ayazda tüm bekleyen gebeler doğurur . Bende korkuyorum artik 40 +1 günlük olduk .
BusraAltiok Ormanmeyvelii tamam kuzum benim beklemeye devam ediyorum pazartesi kontrolüm var bakalim 40 + 2 olacağız o gün hastaneden personellerden memnun kaldin mi peki ?
Ormanmeyvelii girl_boy_annesi Allah razı olsun aşkım. Hiçbir olumlu yanı yok aşkım hastaneden kaçmaya çalıştım yani o suni sancı var ya Rabbim hepinize bir avazda nasip etsin. Suni sancıya gerek olmadan
girl_boy_annesi Ormanmeyvelii ah bilmezmiyim 18 saat suni sancı aldım 2. Tüpün yarısına gelince Doğum oldu benimki de çok zordu 🥺
haklisinesracim Ormanmeyvelii açıklığın sancın vardı ne diye verdiler ki suni sancı 🧐 çok şükür sağlıkla almışsın kucağına evladını kısa zamanda çektiklerini de unutacaksın tecrübe konuşuyor 😄
Ormanmeyvelii Nskyhn Ben de sizi seviyorum canım sancım geldikçe sana bebeğine hep dua ettim. Rabbim yardımcın olsun. Sezeryan olmayı tercih ederek çok mantıklı bir karar verdin seni tebrik ediyorum
Nskyhn Ormanmeyvelii bitanem sen de toparlanacaksin öyle düşün hepimiz nssipte neler yaşıyoruz bebişin yaninda ya ona şükür 🧡🧡 Allah razı olsun bu arada bitanem..
ilaydaelcinn_1 Ormanmeyvelii Ayyy ağlatacaksıın şimdi 🙃🫂 Allah bağışlasın derdini kederini görmeyin inşallah ❤️🔥🧿💙
Ormanmeyvelii ilaydaelcinn_1 Aminnnn balımm. Çok teşekkür ederim tüm evlatlarımız için güzel dileklerin geçerli olsuun😍
Ormanmeyvelii Rapunzelinanasi Üzülme canımmmm. Hayata yeniden doğmuş gibiyim evlat sahibi olmak bambaşkaymış seni hikayeni merakla bekliyorum 😍
[silindi] Ormanmeyvelii gözün aydın 😊Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyümesini nasip etsin 🤍darısı ben ve kızıma inşallah 🙏
Dibekli BusraAltiok canim dunki kadar yoktu ama Altan acikliğimi merak ettim 1 parmak dedi acikliğin yok dedi nst ye bağladılar şimdi onun bitmesini bekliyorum .
Dibekli BusraAltiok bu arada ben acilden memnun kaldım doktor eblerde çok iyiydi bilgilendirmek istedim canim açıklık kontrolünde canim yanmadı benim .
QUEEN088 Ormanmeyvelii Ya canım benim sen o kadar beğeniyorumki negativ diye anlatmıyorsun helal olsun sana kim ne derse desin gebeler etkileniyor.🙂Bu arada Çok tebrik ediyorum Analı Babalı büyüsün.💓İnşəAllah sizi hep mutlu etsiiin
Ormanmeyvelii QUEEN088 Allah razı olsun birtanem sen de sağlıkla kucağına al pozitif hikayeni burda okuyalım inşallah