NurberaMom Burculala Normal beslenmenin yanında - Bebe bisküvisi bal süt muz ceviz karışımı yapıp tükettim iki haftada 450gram almıştı denemek isterseniz.
Desasel12 Figenslmn Hatırlamıyorum şimdi 2 buçuk yıl önceydi şimdi tekrar hamileyim haftaya gidicem sorarım o zaman inşallah eğer unutmazsam. Sizde doktorunuza danışabilirsinz
Bet-53 SaruMerve bence siz araştırmadan yorum yapmayın peygamber efendimiz zamanında kadınlar hurma yerdi ben avuç avuç yesin demiyorum günde 2-3 tane olmak kaydıyla demişim iyi araştırın hemşire bir anneyim zaten !
SINEMMM0606 Ne bulursan ye ben öyle yaptım 😃😃😃😃 3.800 gram suan şimdide nasıl doguracam diye dusunuyom😂😂😂😂😂
Cikitabanana Arkadaşa ben burada yazanların çoğunu yemedim yani canın ne istiyorsa onu yedim ekstra şunu yiyim kilo olsun işte şöyle yapayım kemikli olsun tarz bir şey yapmadım mesela balık çok yararlı dediler canım istemedi hiç 8. Ayımdayım görmek istemiyorum oğlum çok sağlıklı
Gulsumdamla -_Esra_- bence bu sitede bebeğe ne kilo aldırır sorusunun en güzel cevabını siz verdiniz. Gerçekten genetige bağlı. Ben gebe kaldigimdan beridir canım ne istemisse onu yedim kendimi zorluyamiyorum. Öğün sayım yok bu şu şartım yok rastgele ne olursa yani bakalım nasip 5 güne 36.hafta kontrolumde bebek ne kiloda öğrenecem
S3lin8767 Ben en son 29. Hafta gittim 1400 gramdı birde dün gittim 2190 dı 34.hafta yani ve her sabah muz süt yedim ben daha fazla alır diye beklemiştim muz ve süt işe yaramamış ztn normal kilo bu 34. Hafta için extradan bi artış olmamış yani bence genetik ben 3200 doğmuşum bakalım kızım kaç kg doğacak.
O1gencanne S3lin8767 sadece muz süt yeterli olmaz kı.yemeklerınızı duzenlı yersenız gunlık porsıyon olarak karısık meyve tüketırsenız haftada 2 et yersenız,baklıyat(nohut,fasulye) yersenız bebeğin kılo almaması ımkansz.benımde bebeğim zayıftı bu bebeğimde ben bunlara dıkkat ettm 25. Haftamdan sonra cocuk bı anda almaya başladı maşallah.25. Haftaya kadar cok az ve yavas alıyordu.deneyın derim ben🥰
O1gencanne Burculala kaşar.et,baklıyat,ballı süt,meyveler,makarna pılav hamır işi.(cok abartmadan yersen ıyı olur karbonhıdratı) ben boyle yaptm hamıleliğm boyunca.suan kılomuz guzel gobek 1 hafta ilerde gıdıomus bebeğin😂😂😂
Belinayveannesii O1gencanne iştahsızlığınız olmuyor mu ben makarna pilav et yiyemiyorum kusturuyor . Kaşar muz bide bebe biskuvisi bal bunları tuketmeye calisiyorm . Kırmızi et hayatta agzima suremiyorm🥺
S3lin8767 O1gencanne tabiki sadece muz kaşar değil tabiki bakliyat yeşillik sebze meyve tüketiyroum ben muz işe yarıyor diyenler için söyledim onu yani ekstradan muz yemeye dikkat ettim ama alması gerektiği kadar aldı bebek ekstradan fazla kilo almadı yani haftada ortalama 200 gram alıyorsa onu aldı fazladan ani bi artış olmadı onu söyelmek istedim çoğu doktorda yesende yemesende o alır genetik olarak anne rahmine düştüğü an doğacağı kilosu bellidir diyorlar.
Ballisi533 Burculala oglumda maymun gıbı muz yedim kaşar yedım karpuz yedim hep önde gıttı gelişimi benımde saglık sorunum yoktu yedım kısmadım kendimi 4500 57 cm boyunda dgdu paşam ❤️
Ozgekaraoglu Burculala kaşar muz ceviz , özellikle kaşarı sürekli tüketin derim, 36 hafta 5 günlük dogum yaptım 3.250 dogdu bebegim. Arkadasimin bebegi gram olarak cok bisey almamisti ona söyledim 1 ay sonra kilo bazına gecmişti 🙏🏻