Zmraemr Cemile4556 bu uygulamada.en son gördüğünüz adetinizin başlangıç tarihini yazın ona göre çıkıyor zaten .Ultrasonda bu haftalar ya önde ya da geride bile olabiliyor
Zmraemr ayse_ozbayrak1 2. Benim 🙈ilk hamilelikte 4.gun sağlık ocağına gittim 7.gunü gel demişti bunda da o yüzden bekledim 🤭
ayse_ozbayrak1 Zmraemr Ben ilk gebeliğimde kimyasal gebelik geçirdim endişe ettim ilk defa böyle değer gördüm inşallah bebeğimide hafta görürüm 🥹❤️
Cemile4556 ayse_ozbayrak1 mrblar ben bugün hastaneye gittim de kese görünüyor oluşmuş, ama bebeği göremedim normal mi acaba bu arada tam 5 haftalık ? 🥰
Zmraemr Cemile4556 gözünüz aydın evet normal,kalp atışıni da duydunuz mu .Sağlık ocağı bana 8.hafta git dedi ama o kadar beklemem sanırım 🙈
Cemile4556 Zmraemr tşk ederim 😊 ama kalp atışını duymadım doktor dedi haftaya Çarşamba günü gel , ama normal demi bebeği görememem kafama takıldı da 🤭
Zmraemr Cemile4556 daha çok minik annesi ☺️ kalp atışından sonra gebelik kesinleşmis oluyor onu da duyarsın Allah’ın izniyle
Zmraemr Cemile4556 5 hafta 5 günlük şu an haftaya pazartesi gideceğim inşallah doktora 8 i beklemem 🙈
Cemile4556 Mrb kızlar 5 haftalık hamileyim de doktor progestan verdi fitil olarak mı kullanayım yoksa ağız yoluyla mi bilmiyorum?🥰