Aysun_15 Maysaamoms5 fotoğraf gönderemedim ama internetten bakabilirsin canım progestan 100 mg diye Bi hap birazda istirahat önemli 3 ay hiç kalkmadan yattım sadece kişisel ihtiyaçlarım için ayaktaydım ona da çok dikkat et dinlenebildiğin kadr ayaklarını yukarıya kaldır yat :)
Cgla93 Haftamda benim de kanamam oldu progestan verdi sabah akşam fitil ağır iş yapma dedi bir süre dikkat ettim şimdi 15. Haftadayım bıraktık 🙏🏻 Progestan çok iyi geliyor
TeacherrMom Maysaamoms5 kaç haftalık bebeğiniz ? Bende de var ilk haftadan beri ve fitil kullanıyorum
TeacherrMom Maysaamoms5 bende 7. Haftamdayim 4. Haftadan beri var ama iki farklı doktora gittim biri çok kanama yataktan bile kalkma dedi diğeri hafif dedi önemli değil dedi. Aralarında 1 hafta vardı belki fitil ise yaradu bilmiyorum
MevAren Bende de kanama alanı olmuştu doktorum extra bı önlem söylemedi ama duphaston diye progestan ilaç vermişti 1 aydan fazla onu kullandim
Ebru_tuncer66 Bende 6+2 iyim. Lekelenem.ouyor Protestan fitil kullanıyorum.bir haftadir geçemedi ve çok.k9rkup strese giriyorum bi kere dusuk yapmıştım