Momsy410 Bonjouratous Aa Teo da cok guzel hatta teoman. Theo ismi gibi de telafuz edilebilir. Cok tesekkur ederim. Ayaz da cok guzel bi isim nasil telafuz edilir Fransa’da?
Bonjouratous Momsy410 Fransızcada da aynı telaffuz ediliyor. Biz isvviçredeyiz ama bizim bölgede Fransızca konuşuluyor. R harfi asla içinde olmamalı. Mesela Atlas ismi çok güzel ama s sonda olunca söylemiyorlar fln epey karmaşık bizim burda. Kolaylıklar diliyorum size de 🙃
dddy Momsy410 eşimin arkadaşının eşi Rus, kızlarının adını Almila koydular iki tarafta rahatlıkla kullanabiliyor
Melo11 Momsy410 yok kızıma hamileyim oğlum 4 yaşın da ☺️ Arkeolog olunca bizden başka isim beklenmiyor zaten 😀
Momsy410 1erkekkannesiiii ayni bizim telafuz ettigimiz gibi telafuz etti ve cok begendi fikri. Atlas ismi yunan mitolojisinden geliyormus bilmiyordum. O yzuden baya uluslararasi bi isim zaten aslinda
girl_boy_annesi haklisinesracim kız sen oğlunun ismini ne koydun çok merak ediyorum burada yakalamışken sorayım dedim 🙈🥰
Neslihan37_ Momsy410 Türkiye’de Türkçe isim koyam mi var:)) yarisi arapça çeyreği Latince az birazı ingilizce çok azı da Rusça artık:))) Türkçe dediğimiz isimler Aybüke, Gökhan, Gökay, Aysu, Ayça gibi isimlerdir Ayşe Mehmet Mustafa Türkçe değil.