Aminegokce Sancım hafif hafif başladı ben pilates topunda zıplayayim eğer doğum sancısı ise açılmam olsun dedim. 5 10 dk arasında geliyordu sancılar duşa girdim uzun uzun yıkandım çıktım eşimin yanina uzandım uyurum biraz sonra sancılar sıklaşırsa hastaneye gideriz dedim bu zamana kadar çok hafif geliyordu zaten. Yatağa uzandım birden pıt diye bir ses geldi karnından hafif hafif suyum gelmeye başladı. Suyum gelince sancı da kendini hissettirecek rahatsız edecek hale geldi. Hadi hastaneye gidelim dedik çantamızı falan aldık arabaya gece saat 3 gibi yola çıktık. Hasttane 10 dk sürüyordu zaten indim dogum katına çıktım bu süreçte sancım arabada 1 2 kere geldi. Doktor açıklığa baktı 9 cm hemen bi nst çekip doğuma alalım dedi. 15 dk kadar nst çekildi sonra çatala geçtim. O nst çekilirkenki süre 15 dk çok fenaydi yaklaşık 5 6 uzun sancı girdi bir de işlemleri yapmak için başımda asistan doktor vardı ha bire soruyor ben sancı diyorum bekliyorum bitince cevap verebilirsin diyor sancı bitince cevap veriyorum sonra yine soru soruyor imza attırıyor sayfalarca. Biri gelmiş damar yolu açmaya çalışıyor sancı geçince söyle hemen açayım diyor ama damar bulamıyor 50 yerimi deşiyor o sırada sancı giriyor dur diyorum duruyor bekliyoruz yani o 15 dk böyle geçti siz siz olun özellikle 2. doğumsa sancının sıklaşmasını beklemeyin evde