Melikekader1 Balkaymak_ amin canım benim darısı size olsun inşallah Şanlıurfa metrolife hastanesi dr Tuna Akçal canım ☺️🤲🏻
Yusa1014 Melikekader1 Amin inşallah öyle diyolar ama erken gelmez inşallah zamanında gelsin ben hazırlanmadım daha 😂
Melisee Melikekader1 Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻🧿 bizimde 39 olduk bugün ama hala bi kıpırtı açılm sancı vs yok hayırlısı bakalım
Melikekader1 Melisee sen içini ferah tut dua et sakın kötü düşünme rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Serapppp61 Melikekader1 alttan muayene de düzensiz sancılar oluyor. O sancılar muayeneye bağlı. Bende çatı muayenesinden sonra sanki doguruyordum. Ama ertesi gün eser yok. Lekenme olur diye bekledim ama ondanda olmadı. Bakalım Çarşamba ne diyecek.
Melikekader1 Serapppp61 ay evet sorma ya o gün öldüm öldüm dirildim dedim heralde geceye doğururum zaten doktorum demişti ki eğer doğum eylemi başladıysa muayene onu tetikler demişti
Melikekader1 esmerella37 korkma malesef her gebeye atılıyormuş eğer atılmazsa makatta yırtıklık oluşuyor sonra da ömür boyu büyük tuvaletini tutamazsın dedi doktor bende de var malesef zorluyor ama temizlik ve bakımını yaptığın sürece sıkıntı olmaz inşallah
Melikekader1 Esra255 hadi bakalım eli kulağında rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Eelliiff1234 Melikekader1 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 benimde 40 haftam bitmesine 3 gün kaldı gelmiyo kızım bi türlü 😃