UmmNasuh minik_koala_ve_annesi uygulamaya göre 4 Kasım ama bakalım abisi erken doğmuştu İnşaAllah abisine çekmez şuanki kilosu da 2350
minik_koala_ve_annesi UmmNasuh ayy allah korusun canim insallah erken dogmaz bende baya bas asagi duruyor ve baski yapiyor
Gulsumyaman Damla1995 baya yakın tarihlerimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz insallah ben gerci erken dogucak gibi hissediyorum ama 😊🤭
Damla1995 minik_koala_ve_annesi dogum.belli degl canm normal bekliyoruz. Kilomuz 2100 boy 45 dün sabah gittim. Smdi 3 hafta sonraya tekrar kontrolumuz var bakalim
aslansmommm Pineapplee ağrı sancı gelmeden mi deniceksiniz erken değil mi bazısı 40 haftası doluyo yine gelmiyo bebiş 😊 benim bebeğim makat geliş dönmedi 38+4 e gün aldık sezaryen için bakalım 8 gün kaldı hayırlısıyla 🥰
Pineapplee aslansmommm evet çok erkenn ama plesanta erken yaşlanıyo diye mecbur artık almak istiyorlar suni sancı yada ilac falan mi verecekler biseyler yapacaklar normal doğum başlasın diye 😂
Gulsumyaman minik_koala_ve_annesi 3 gün önce gittim en son 46 cm 2033 gramdı 😊 ilk dogum benim o yüzden suanlik normal ilerliyo 5 Kasım görünüyo tarihimiz 28. Haftadan beri baş geliş pozisyondayız ama ne zamab olur belli olmaz 😊
minik_koala_ve_annesi Gulsumyaman benimde bas donmus canim cok agri baski var yurumekte zorlaniyorum benimde normal dogum 5 kasim gorunuyor ama sezeryan olacagim 1 ekimde belli olacak 10 ekim.mi diyecek 22 ekim.mi merak ediyorum acikcasi😅
Gulsumyaman Damla1995 cok erken gelmesinlerde 40 haftayıda tamamlamak cok uzun geliyo gözüme bitmicek gibi 38 de falan dogsalar kendi kendilerine güzel olur 🤭🙈
Gulsumyaman minik_koala_ve_annesi benimde baş geliş bayadır ama şuanlık öyle ağrı yok daha sen benden önde dogurcaksın gibi 😅🤭