minik_koala_ve_annesi UmmNasuh bizde ananas olduk🍍 dogumlar belli mi birde boy kg @Gulsumyaman @Damla1995
UmmNasuh minik_koala_ve_annesi uygulamaya göre 4 Kasım ama bakalım abisi erken doğmuştu İnşaAllah abisine çekmez şuanki kilosu da 2350
Damla1995 minik_koala_ve_annesi dogum.belli degl canm normal bekliyoruz. Kilomuz 2100 boy 45 dün sabah gittim. Smdi 3 hafta sonraya tekrar kontrolumuz var bakalim
Gulsumyaman minik_koala_ve_annesi 3 gün önce gittim en son 46 cm 2033 gramdı 😊 ilk dogum benim o yüzden suanlik normal ilerliyo 5 Kasım görünüyo tarihimiz 28. Haftadan beri baş geliş pozisyondayız ama ne zamab olur belli olmaz 😊
Pineapplee aslansmommm sali gecesi hastaneye yaticaz normal doğum deniycez ☺️☺️ En başından beri normal istiyordum bakalim nasip olacak mi 🙏🏻 Sizinki nasıl olucak
aslansmommm Pineapplee ağrı sancı gelmeden mi deniceksiniz erken değil mi bazısı 40 haftası doluyo yine gelmiyo bebiş 😊 benim bebeğim makat geliş dönmedi 38+4 e gün aldık sezaryen için bakalım 8 gün kaldı hayırlısıyla 🥰