Papatya1997 Gozde0709 ekim sonu kasım bası bellı degıl daha ama sezeryan olacağım normal olda kasım ortası gıbı gözüküyor 😂 Iyı gıdıyor bebeısım zor dönüyor karnımda bırazcık teyzesı 🥹🤭🤭
Seymoshh Gozde0709 bomba gibi💣😬benim günlük rutinimi etkileyen bir durum yok gayet enerjiğim 32+3 oldum bakalım geride üç evladım var Rabbim kolaylaştırıyor elhamdülillah🤲🏻
ElizzMom Gozde0709 33+5 olduk ama gün içinde çok fazla kasılmalarım oluyor can yakıcı derecede. Toplanıp duruyor bi yere sürekli 🙃 sürekli gelen bi yatma isteği bir uyku hali var gün içinde. Son son yat uyu diyor sanırım kızçem 🥹
Yagmurrr_ Karnım taş gibi kesiliyor arada genelde uzanıp dinlenmeye calisiyorum ama bazen çoğalıyor bazen geçiyor hemen başka bi çaresi varmidir
Elifinannesi97 Yagmurrr_ cnm 35. Haftadayim karnım taş gibi olunca evin içinde biraz yürüyüş yapıyorum karnım biraz yumusuyor sende dene istersen bı
Yagmurrr_ Elifinannesi97 aklımda bulunsun da bide ben stres li konuşmalar olunca falan oluyor etrafındakilere diyorum bana anlatmayin bunları şom ayimdayim ve etkileniyor bebegim
Gzmslmz Kizceler benimde kasim basi ortasi gibi dogumum sezercik olacak ama daha gun almadik.. iki gundur ara ara midem bulaniyor karnimin sertlesmesine alistimda mide bulantisi yasayaniniz var mi ya 😔 ilk 3 ay hic yasamadim suan yasamam cok tuhaf geliyor
Yagmurrr_ Haticeeklyc asiri uyuma isteği bende de başladı bikac gundur hiç bisey yapasım gelmiyo günde iki kere uyuyorum 1 saat
Fatma0090 Gozde0709 32+1 riskli debeyim erken doğum riskimiz var kasılmalar cok arttı sancı var ilac kullanıyorum ama hareketleri cok azaldı ellemezsem yok bugun az korkuttu cikokata yedim yattım soluma zatn sürekli yatıyorum da 1 saatte 6 hareketi oldu hafıf hafıf tekmede değil içimde kayıyor gibi bişeylerdi beni cok korkutmaya başladı ya sizlerde nasıl normlde 28 ine konttolum ama pazartesi bi gidicem bi tur da kordon dolanmıstı sorun değil dedi ama insan korkuyor 🤦♀️
Gozde0709 Fatma0090 bende 33+1 haftalık hamileyim ama çok hareketli değil gidince de kontrolde sorun çıkmıyor 🤦🏽♀️
Fatma0090 Gozde0709 mesajını okudum yine de gittim evde hareket etmeyen keratam nst bağladılar sıkıykr ya o sıkıştı bi hareket etmeye başladı maşallah dedim sen simdiden bizi parmanda oynatıyon 🤣 doktorum pazartesi mutlaka gel dedi suan gene hareket yok cıkınca poposunu ısırıcam bunun nasip olursa inşallah beni hep korkutuyor ya bide kordon da dolanık ya bu yuzden korkum kaygım bu kadar geldik zorla bişey olursa korkusu sarıyır içimi inşallah hepimiz vaktinde sağ sağlim kucaklarımıza alırız 🤲🏻
Sevgiiss Gozde0709 33+4 hastane çantamı hazırlamaya başladım çok şükür her şey yolunda gece uykularımm hariç tuvaletten çıkamıyorum 😀🤭