Melike_1616 -Papatya- bence gayet normal canım 3 kilo bebek sağlıklı olduktan sonra bence kilonun onemi yok ben geçen hamileliğimde 36. Haftaya kadar 10 kilo almıştım kendime 1 kilo almıştım sadece doğumdan sonra gitti bidaha
Dln_elmas -Papatya- Ya ben 55 kilo ile hamile kaldım şuan 70 olmuşum ve 27 haftalık hamileyim doktorum bu konuda hiç bişi demedi şeker yüklemesi yaptığımda parmakta çıktı kanda çıkmadı herşey normal gözüktü…6 ayda 15 kilo normalmi? korktum sanki🥺
gizem3435 -Papatya- ben ilk hamileliğimde sadece 9 kilo aldım ve çok çabuk da verdim ama şimdi 10+3 haftalık hamileyim ve 3 kilo aldım bile. Biliyorum fazla ama nasıl olsa verilir kilo yüzünden kendinizi strese sokmayın. Bebeğiniz sağlıklı olsun yeter..
Dln_elmas -Papatya- Gerçekten kilo hiç umrunda değil çok şükür bebegim sağlıklı doğumdan sonra inşallah gider hepsi..🌸
-Papatya- gizem3435 eşim sürekli laf ediyor çok kilo aldın daha 4 aylık bebek falan diye yoksa ben halimden memnunum 😁
BurcuNalbant16 gizem3435 bende ilk gebelikte 8 kilo aldım. Şimdi 16 haftalık oldum 2 kilo almışım bile
gizem3435 -Papatya- bu eşler de çok şey istiyor. Hem çocuk doğur hem güzelliğin bozulmasın. Malesef halsiz, yorgun olunuyor yada iştahın açılabiliyor elinde olmadan. Dünyaya bir can getirmek bu hormonlarla hiç kolay değil.
yabadabaduu -Papatya- ne fazlası ben 33 teyim 17 kilo aldım Ama belli olmuyor hiç ödem herhalde diyorum 🥴